Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Piyasasında Mevcut Durum Ne? 2 Eylül 2022

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasasında mevcut durum ne? 2 Eylül 2022. TradingView verilerine göre, kripto para piyasalarının toplam hacmi 961 milyar dolardı ve 1 trilyon dolarlık psikolojik destek seviyesinin gerisine düştü.Cardano (ADA), Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) (ADA) fiyatlarındaki değişiklikleri inceleyelim. Gelin kripto para sektörünün en son durumuna göz atalım. Son Bitcoin durumu ne? Ethereum şu anda hangi fiyattan işlem görüyor?
Cardano’da son durum ne? Kripto para piyasası şu anda ne durumda?

Bitcoin (BTC) Son Durum

Bitcoin Güne  %0,38 düşüşle giriş yaptı. 20.000 dolarlık desteği kaybettikten sonra piyasanın en popüler kripto para birimi Bitcoin, hızla bu alana geri döndü. Anahtar fiyat aralığında, bitcoin şu anda kararsız şekilde devam ediyor. Bitcoin fiyatı bu yazı itibariyle 20.000 doları aştı.

Btc 4 Saatlik 1

Bitcoin’in 4 saatlik grafiği

20.000 dolar seviyesi Bitcoin için çok önemli ve eğer burada tutunursa piyasa biraz nefes alabilir. Buradan bir iniş için ilk olası hedef 17.000 dolar alanı olabilir. Bir yükseliş olursa 23.000 dolar bandı Bitcoin’in ilk durağı olabilir.
Yazı yazıldığı sırada, bitcoin fiyatı  20.000 dolar ‘dı.

Ethereum (ETH) Son Durum

Ethereum (ETH) için fiyat trendine baktığımızda, ETH’nin günün başında %0.13’lük bir artış olduğunu görebiliyoruz. Bitcoin gibi, Ethereum da işlem yaptığı fiyat aralığında günü bir yükselişle karşıladı. Öte yandan Ethereum 1500 dolarlık desteği kaybetti ancak oradan hızlı bir tepki gördü. Ethereum şu anda görüldüğü üzere 1500 dolarlık desteğin üzerinde işlem görüyor. Şu anda, Ethereum 1500 dolarlık destek seviyesinin üzerinde dönüyor.

Eth 4 Saatlik 1

Ethereum’un 4 saatlik grafiği

Destek bölgesi hala devam ederken Ethereum’un bir sonraki hedefinin 1700 dolar olduğunu söyleyebiliriz.
Ethereum tarafında bir düşüş olursa 1400 dolar bandı ilk hedefimiz olabilir. Yazma sırasında, Ethereum fiyatı 1.500 dolar ‘dı.

Cardano (ADA) Son Durum

Piyasadaki en popüler sekizinci kripto para olan Cardano (ADA), günün başında %0,26 artış kaydetti. Cardano’nun ağa tanıtacağı Vasil Hard Fork güncellemesi, ağ performansını iyileştirmeyi amaçlıyor.

Cardano 4 Saatlik

Cardano’nun 4 saatlik grafiği

Cardano’nun 0,43 dolar seviyesi en güçlü desteğimiz olarak hizmet ediyor ve fiyatlar bu noktadan itibaren düşerse daha düşük bir stop görevi görecek. Cardano, direnç ve destek arasında gidip geliyor. Bu yazının yazıldığı sırada Cardano (ADA) 0,45 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.