HaberlerBlockchain Haberleri

Kripto Projelerine Yapılan Yatırımlar 2022’de 30 Milyar Doları Aştı

Messari Holding Inc.'in bir bölümü olan Dove Metrics ve Messari, kripto para piyasasına odaklanan Fon Toplama Raporlarını yayınladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto projelerine yapılan yatırımlar 2022’de 30 milyar doları aştı. Messari Holding Inc.’in bir bölümü olan Dove Metrics ve Messari, kripto para piyasasına odaklanan Fon Toplama Raporlarını yayınladı.

Ayı piyasasının sonuçları giderek azalırken, kripto para endüstrisindeki proje ve girişimlerin sayısı artıyor. Messari Researchers tarafından hazırlanan bir rapora göre, işletmeler ve projeler 2022’nin ilk yarısında 30,3 milyar dolarlık finansman aldı.

Kripto Projelerine Yapilan Yatirimlar 30 Milyar Dolari Asti

Kripto Projelerine Yapılan Yatırımlar 30 Milyar Doları Aştı

Bu yıl, kripto para birimi projeleri ve girişimleri için toplam 30,3 milyar dolarlık 1.199 yatırım turu tamamlandı. Messari’nin Fon Toplama Raporuna göre, CeFi ilk yarıda 10.2 milyar dolardan fazla kazanarak DeFi’yi geçti.

DeFi projeleri 1,8 milyar dolar gelir elde ederken, Web3 ve NFT projelerine dahil olan şirketler yılın ilk yarısında 8,6 milyar dolar topladı. Haziran, birkaç DeFi şirketinin 624 milyon dolar topladığı DeFi’nin en yoğun ayıydı.

Gelişmeye devam eden ve 10 milyar dolardan fazla yatırım çeken DeFi, Ocak ayında en çok parayı toplayan şirket olurken, Web3NFT endüstrisi bunu Nisan ayında yaptı.

FTX, Mechanism Capital, Pantera Capital, Sequoia Capital, Gumi Cryptos, Dragonfly Capital, Slow Ventures ve Seven gibi şirketler, Messari’nin bağış toplama raporunda adı geçen yatırımcılardan sadece birkaçı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.