Ethereum Haberleri

Kripto Uzmanı Ethereum ve Solana’ya Dolandırıcılık Dedi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin yatırımcılarını kızdıracak açıklamalar Swan Bitcoin’in CEO’su ve Kurucusu Cory Klippsten‘den geldi. Kripto para dünyasının tanınmış isimlerinden Klippsten, en büyük kripto para birimi Bitcoin’den övgü dolu sözlerle bahsederken popüler altcoinleri gömdü. Deneyimli kripto para uzmanına göre BTC gelecekte ABD dolarını geride bırakacak: “Muhtemel sonuç, Bitcoin’in on yıllar boyunca boyut, piyasa değeri, fiyat ve satın alma gücü olarak büyümeye devam etmesi ve muhtemelen uzun vadede ABD dolarının yerini alacak küresel para haline gelmesidir.”

Altcoin Yatırımcılarını Kızdırdı

Cory Klippsten‘

Klippsten, Bitcoin’in küresel bir para birimi olacağını düşündüğünü açıklarken bunun ne zaman gerçekleşeceği konusunda net olmaktan kaçındı: “Bu 20 ila 30 yıl kadar kısa bir süre sonra da olabilir, ancak önümüzdeki yüzyıla kadar gerçekleşmeyecek bir şey de olabilir.” Kripto sektörünün tanınmış ismi, en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH) hakkında “shitcoin” tanımı yaparak ETH destekçilerini kızdırdı.

Ethereum ve Solana gibi altcoinlerin “çöp” olduğunu iddia eden Swan Bitcoin’in CEO’su ve Kurucusu Cory Klippsten’in açıklamaları kripto topluluğunda tartışma yarattı. Ethereum’un önünde sonunda patlayacak bir dolandırıcılık olduğunu öne süren kripto uzmanı buna gerekçe olarak merkeziyetsizlik tartışmasına değindi: “Bu, merkezi olmayan ve değişmez olan ve sahibi olmayan Bitcoin’den çok farklı bir şey. Bu altcoinlerin hiçbiri para haline gelemez.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.