Bitcoin Haberleri

Kriptoların “Piyasa Kurdu” tepki çeken BTC tahminini açıkladı: Sıfırlanma ihtimali yüzde 50

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında Bitcoin (BTC) adına fiyat tahminleri gündeme gelmeye devam ediyor. Kasım 2021’de gördüğü 69 bin dolarlık ATH seviyesinden yaklaşık %72 geride fiyatlanmaya devam eden Bitcoin’in bu düşük seviyelerden kurtulup yeniden ralli başlatıp başlatmayacağı merak ediliyor. Yukarı yönlü tahminler gelmeye devam ederken, düşüş yönlü tahminler de yatırımcıları endişelendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda bir tahmin de “Piyasa Kurdu” olarak tanınan deneyimli analist Peter Brandt’ten geldi. Brandt, Bitcoin’in “sıfır” olma ihtimalini yüzde 50 olarak gördüğünü açıkladı.

BRANDT’E GÖRE BTC’NİN SIFIRLANMA İHTİMALİ YÜZDE 50

Peter Brandt

Twitter üzerinden tahminlerini paylaşan Brandt, 2018 yılında belirttiği gibi Bitcoin 100 bin dolar veya 250 bin dolar seviyesine ulaşsa bile “sıfırlanma” ihtimali hala yüzde 50 seviyesinde olduğunu savundu. Bitcoin fiyatına dair sık sık açıklamalarda bulunan ve tahminlerini paylaşan Brandt, daha önce de Bitcoin 35 bin dolar seviyelerindeyken, fiyatın 29 bin dolar altına gerileyeceğini söylemiş ve başarılı bir tahminde bulunmuştu. Ancak başarılı olduğu kadar yanıldığı tahminleri de olan Brandt’ın dile getirdiği “Bitcoin’in sıfırlanma ihtimali” açıklamaları, birçok yatırımcının tepkisini çekti.

KRİPTO PARALARA GÜVEN DEVAM EDİYOR

Kripto paralarda uzun bir süredir fiyat düşüşleri yaşanıyor olsa da birçok uzman ve analist, hala çok yeni sayılan bu teknoloji alanında, kripto paraların ilerleyen dönemlerde çok daha değerli hale gelebileceğine inanıyor. Bu nedenle de piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in sıfırlanma ihtimalinin çok düşük olduğu savunuluyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve açıklamalar, bahsi geçen şahısların kişisel görüşlerini yansıtmaktadır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.