Borsa Haberleri

KuCoin Kripto Para Borsası Detaylı İnceleme!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

KuCoin, Hong Kong merkezli bir kripto para borsasıdır. Eylül 2017’de piyasaya sürülen KuCoin, 200’den fazla ülke ve bölgeden 5 milyon kullanıcıya sahip olduğunu iddia ediyor.

Genellikle Halkın Borsası olarak bilinen KuCoin, artık kriptodan kriptoya, itibari paradan kriptoya, vadeli işlem ticareti, bahis, borç verme ve benzeri gibi kriptoyla ilgili hizmetler sunuyor. Borsa, 250’den fazla desteklenen jeton ve 440 işlem çifti ile dünyanın en etkileyici ticaret çifti seçimlerinden birine sahiptir.

KuCoin, lansman sırasında iki dev geleneksel risk sermayesi tarafından desteklendi – IDG Capital ve Matrix Partners. Borsa ayrıca, 2018’in sonunda onlardan 20 milyon ABD Doları tutarında bir A turu fonu açıkladı.

Likidite

Bu incelemenin son güncellendiği tarihte (9 Haziran 2020), Coinmarketcap.com’un yeni sıralama sistemini kontrol ettik.

Önceden olduğu gibi, borsaları düzeltilmiş işlem hacmine, rapor edilen işlem hacmine ve likiditeye göre sıralamak yerine, artık borsaları trafik, likidite ve işlem hacimlerine göre sıralıyorlar. KuCoin, bu yeni parametrelerle sıralamasında 1 numaralı noktaya ulaştı. 16, bu çok etkileyici.

KuCoin Hisseleri

Ayrıca borsanın KuCoin Shares (KCS) olarak adlandırıldığı, yani kendi tokeninin olduğu da belirtilmelidir. KuCoin Hisseleri sahibiyseniz, günlük olarak KCS bonusu alabilirsiniz. Ayrıca alım satım indirimleri ve hatta daha düşük para çekme ücretleri alabilirsiniz. Borsa ayrıca KCS sahiplerinin çeşitli oylamalara ve listelere katılabileceğini belirtiyor.

Yurtdışı Yatırım ve Ticaret

ABD’li yatırımcıların ticaret yapmaları yasaklanmış olarak listelenmemiştir. Bununla birlikte, ABD’li bir yatırımcıysanız, kendi ülkenizin yabancı kripto para birimi ticaretine herhangi bir engel getirip getirmediğini her zaman kendiniz analiz etmelisiniz.

KuCoin Ticaret Görünümü

Farklı borsaların farklı ticaret görüşleri vardır. Ve “bu genel bakış en iyisidir” görüşü yoktur. Size en uygun ticaret görüşünü kendiniz belirlemelisiniz.

Görüşlerin normalde ortak noktası, hepsinin sipariş defterini veya en azından sipariş defterinin bir kısmını, seçilen kripto para biriminin fiyat tablosunu ve sipariş geçmişini göstermesidir. Normalde alım ve satım kutuları da vardır.

Bir borsa seçmeden önce, sizin için doğru olduğundan emin olmak için alım satım görünümüne bir göz atmaya çalışın.

KuCoin Marj Ticareti

Kasım 2019’da, KuCoin, Marjin Ticareti Hizmetinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu hizmet aracılığıyla, yatırımcılar KuCoin’deki diğer kullanıcılar tarafından sağlanan fonları daha büyük miktarlarda sermayeye erişim elde etmek için kullanabilir ve pozisyonlardan yararlanmalarına olanak tanır.

Bu ticaret yöntemi hem uzun hem de kısa pozisyonlar için kullanılabilir. “Ödünç alınan” fonların kullanılması kârı artırabilir, ancak diğer taraftan, yapılan ilk yatırımdan daha büyük kayıplara da neden olabilir.

KuCoin Marjin Ticareti artık BTC, ETH ve KCS gibi 15 kripto para birimini ve 10 kata kadar kaldıraçla 35 ticaret çiftini destekliyor.

KuCoin Vadeli İşlemleri Ticareti

Temmuz 2019’da KuCoin, Vadeli İşlemler ticaret platformunu resmi olarak başlattı ve Ocak 2020’de bir Lite Sürümü başlattı. Vadeli işlem ticareti, standartlaştırılmış gelecekteki emtia veya finansal varlık sözleşmelerini alıp satan sözleşme ticareti olarak da bilinir.

Bu vadeli sözleşmeye göre, alıcı gelecekte belirli bir zamanda (belirlenen teslim tarihi) önceden belirlenmiş bir fiyattan varlık satın alacak ve satıcının varlığı teslim tarihinde önceden belirlenmiş fiyattan teslim etmesi gerekiyor.

KuCoin OTC Ticaret Masası

Temmuz 2019’da KuCoin‘in resmi duyurusunda, bu borsa bir OTC Ticaret Masası başlattı. Yatırımcılar, o kripto para biriminin fiyatında herhangi bir dalgalanmaya neden olmadan belirli bir fiyattan daha büyük işlemler gerçekleştirebilir.

Bu OTC Ticaret Masasında, CNY, VND, IDR ve CAD kullanarak USDT, BTC ve diğer kripto para birimlerinin doğrudan satın alınmasını destekler. işlem ücreti ve hızlı ödeme yoktur. Kullanıcıların OTC ticaretine başlamak için KYC doğrulamasını tamamlamaları ve bir ticaret şifresi oluşturmaları yeterlidir.

KuCoin Borç Verme Platformu

Bu borç verme platformunda KuCoin, müşterilerin USDT, BTC, ETH vb. gibi faiz almak için diğer müşterilere kripto parayı ödünç vermelerini destekler.

Borç verenlerin yalnızca Kredi Tutarı ve Günlük Faiz Oranını doldurmaları yeterlidir (Faiz oranı aralığı 0 ile %0,2’ye kadar) ve Borç Verme Koşulları seçimi 7 gün, 14 gün ve 28 gün olabilir. Varsayılan ödünç verme süresi 28 gündür.

KuCoin Staking Platformu – Pool-X

Pool-X, stake edilen kriptonun likidite sorununu çözen bir serbest piyasaya öncülük eden bir staking platformudur. Yatırımcılar, Staking’e katılır ve hem Staking ödülleri hem de POL Kredileri (Havuz-X’in yerel tokeni) elde eder.

Likidite alım satım piyasasında, yatırımcılar hisse senedi alım satımı yapabilir ve daha yüksek seviyede likiditenin keyfini çıkarabilir.

KuCoin Ticaret ücretleri

Bu ticaret platformu, alıcılar ve satıcılar arasında farklı ücretler talep etmez. Bunun yerine, borsa “sabit” ücret modeline sahiptir.

Küresel endüstri ortalamasının altında olan %0,10’luk sabit bir işlem ücreti sunuyorlar. Küresel sektör ortalamasının tam olarak ne olduğu konusunda farklı görüşler var ama biz “yaklaşık %0,25” diyebiliriz.

İşlem ücretlerini KCS ile öderseniz ekstra indirim alabilirsiniz. İşlem ücretleri, işlem hacmine ve KuCoin’in yerel tokeni KCS’nin son 30 gününde elde tutulanlara göre düşürülür.

KuCoin Para Çekme ücretleri

KuCoin, BTC’yi çektiğinizde 0,0005 BTC tutarında bir para çekme ücreti alır. Bu aynı zamanda, bu rapora göre BTC-çekme başına 0.000643 BTC olan mevcut küresel sektör ortalamasının biraz altında.

Sonuç olarak, KuCoin Vadeli İşlemlerinde hem alım satım ücretleri hem de para çekme ücretleri sektör ortalamalarıyla aynı çizgide ve hatta bunların altındadır.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.