HaberlerNFT Haberleri

KuCoin, NFT ETF Pazar Hizmeti Başlatıyor!

NFT ETF piyasası, kripto para borsası olan KuCoin'in NFT sektörüne sunduğu yeni bir hizmet oldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

KuCoin, NFT ETF pazar hizmeti başlatıyor. NFT ETF piyasası, kripto para borsası olan KuCoin’in NFT sektörüne sunduğu yeni bir hizmet oldu.

KuCoin, yeni hizmetiyle NFT varlıklarının likiditesini artırmak ve  blue-chip NFT’leri tüm yatırımcılar için erişilebilir kılmak istiyor.

Nft 1

KuCoin, İlk Merkezi Kripto Borsası Olarak NFT ETF’lerini Desteklemeye Başladı

KuCoin, pazarına önemli blue çipli NFT varlıklarını ekleyerek ve USDT tabanlı bir ETF ürünü kurarak bu tür yatırım araçları sunan ilk merkezi kripto para borsası oldu.

Hem birinci sınıf NFT’lere hem de diğer başarılı NFT’lere erişim arayan çok çeşitli yatırımcılar için, NFT ETF piyasası faydalı bir ortam sunuyor. hiBAYC, hiPUNKS, hiSAND33, hiKODA ve hiENS4’ü kapsayan 5 NFT ETF, Fracton Protokolü’nden başlayarak bu kapsamda listelenecek.

HiBAYC token değişimi öncelikle KuCoin NFT ETF Marketplace tarafından desteklenecek. Ek olarak, kullanıcılar bölgesel blue çipli NFT’lerin bir kısmına ortaklaşa sahip olacak. HiBAYC, Fracton Protokolünün BAYC Meta-Swap’ında hedef BAYC’nin 1/1.000.000 sahipliğini temsil eden bir ERC-20 token ve bu onu listelenecek ilk varlıklardan biri yapıyor.

KuCoin CEO’su Johnny Lyu, NFT ETF’lerini destekleyen ilk merkezi kripto borsası olmaktan heyecan duyduklarını söyleyerek sözlerini özetledi:

NFT sektöründe penetrasyon oranını koruyan bir yatırım platformu olarak, yatırımcıların NFT yatırımlarını kolaylaştıracak kullanıcı dostu ürünler sunmaya devam edecek. Bu hamlemiz ile kullanıcılar USDT ile doğrudan en iyi NFT’lere rahatça yatırım yapabilecekler. KuCoin gelecekte, kullanıcıları için NFT ile ilgili daha fazla ürün yaratmaya devam edecek

NFT Projeleri Devam Ediyor

Fracton Protocol’ün kurumsal bölümünün yardımıyla KuCoin, gelecekte daha fazla NFT ETF girişimi başlatmayı planlıyor. KuCoin NFT ETF pazarının, kripto para birimi sektöründeki yüksek potansiyel ve sağlam NFT’ler için yatırım eşiklerini düşürmesi bekleniyor.

Yatırımcılar, birinci sınıf likidite sağlayacak olan NFT EFT Pazarı’nda ETH yerine USDT kullanarak doğrudan satın alabilecek. KuCoin NFT ETF Marketplace, yatırımcılara OpenSea, akıllı sözleşmeler veya cüzdanlar gibi diğer NFT altyapı bileşenlerini yönetme zahmetine girmeden en iyi NFT’lere yatırım yapmak için daha iyi bir yöntem sağlayacak.

KuCoin uzun süredir NFT sektörü odağında projeler yapıyor. Nisan ayında borsa, etkileşimli NFT platformu Wonderland’i piyasaya sürdü. KuCoin, Windvane’i Mayıs ayında piyasaya sürerken; Wonderland, müşterilere oyun içi NFT’lerini satın alma, yatırım yapma ve yönetme konusunda bir deneyim sunuyor. Windvane madencilik, yatırım ve yönetim gibi çeşitli hizmetler sunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.