Altcoin Haberleri

Küresel Banka Resmen Kripto Para Ticaretini Başlattı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paraların benimsenmesine yönelik kurumsal firmaların çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kripto para ticaretine yönelik yeni hamleler yapan firmalar arasına geleneksel bankalar da dahil oldu. Son olarak dünya çapında hizmet veren Union Bank, kripto para şirketi Metaco ile ortak oldu. Banka bu hamlesiyle müşterilerine kripto para işlemleri sunacağını duyurdu.

Merkezi Filipinler’de bulunan küresel banka şirketi Union Bank, kripto para sektörüne yakın olan teknoloji şirketi Metaco ile ortak oldu. Bu sayede banka resmen kripto para ticaretine başlayacak. Küresel bankacılık şirketi, müşterilerine kripto para hizmetleri sunabilmek için Bitcoin ve Ethereum odaklı pilot uygulama hayata geçirdi.

Kripto Para Benimsenmesi Artıyor

Union Bank

Varlık bakımından dünyanın en büyük dokuzuncu bankası olan Union Bank’ın bu hamlesi kripto para sektörü açısından olumlu karşılandı. Filipinler’deki çalışmaları için kripto para sektörüne adım adan Union Bank, kripto para basınında da geniş yankı buldu. Filipinler Devlet Başkanı Ferdinan Marcos, ülkede dijital bankacılık işlemlerin yönelik yeni girişimler yapılacağını duyurmuştu.

Bunun üzerine harekete geçen Union Bank, müşterilerine kripto para hizmeti sunmaya başladı. Marcos, söz konusu ortaklık hakkında “UnionBank‘ın bankacılık sektöründe inovasyon ve dijital çözümler yoluyla fırsatlar yaratma konusundaki sicili tartışılmaz.” açıklamasını yaptı. Küresel bankanın resmi açıklamasında, belirli perakende müşterileri için kripto para alım satım işlemlerine start verildiği belirtildi. Ayrıca Union Bank ve Metaco ortaklığının geliştirilmesi planlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.