EkonomiHaberler

Küresel Risk Uzmanından SON DAKİKA Altın Uyarısı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2022’nin başından bu yana 800 lira civarında seyreden gram altını birçok yatırımcı, riskten korunma amaçlı bir varlık olarak görüyor. Bireylerin çoğu, güvenilir bir değer deposu olduğu için paralarını altına yatırır. Sonuç olarak, altınla ilgili yorumlara çok dikkat ediyorlar. BM büyükelçisi ve küresel risk uzmanı Hüseyin Çiloğlu’na göre 2022 yılı belirsizliklerle dolu bir yıl olacak. Yakın gelecekte altın alımlarının sınırlandırılacağını da belirtti.

Hüseyin Çiloğlu: Altın Alımları Sınırlandırılacak

BM diplomatı ve küresel risk analisti Hüseyin Çiloğlu‘nun YouTube’da yayınladığı bir videoya göre, 2022 boyunca belirsizlik hakim olacak. Ilolu, dünyanın zor bir döneme girdiğini de öne sürerek değerli metallerle ilgili iddiada bulundu. Çiloğlu’na göre altın elde etmek son derece zor olacak ve hatta değerli metal alımları kısıtlanacak. BM diplomatı, dünyanın bir yoksunluk dönemine girdiğine dikkat çekerek, “İnsanlar karşılayabilecekleri riskleri almalı” dedi.

Uzmana göre gümüş ve gram altın satın alınabilir. Alıcılara “değerli metalleri yanınızda bulundurmalarını” tavsiye ediyor. “Bir süre sonra altına ulaşmak zor olacak” diye ekledi. Dünya enflasyonist bölgeye yaklaşıyor. Altın elde etmek imkansız olacak. Belirli bir miktarda altın satın almanız gerekecektir. “Bir sınır olacak” diye açıklıyor.

Gram Altın Fiyatı
Gram Altın Fiyatı

Gram altın fiyatı şu anda yazı yazılırken yüzde 0,06 düşüşle 789 liradan işlem görüyor. Altına ons bazında bakıldığında ise değerli metal yüzde 0.35 düşüşle 1.831 dolar civarında seyrediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.