Bitcoin HaberleriHaberler

Kurumsallar Kriptoya Akın Ediyor: Dev Şirketten Kripto Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz hafta SEC tarafından onaylanan Bitcoin Vadeli ETF’si, kurumsal şirketlerin kripto paralara yönelmesini sağladı. Aylar önce Bitcoin ve diğer kripto paralara mesafeli duran Kurumsallar, artık rahat şekilde kripto paralarla ilgili fikirlerini açıklayabiliyor. Son olarak küresel yatırım yönetimi şirketi olan Pimco CIO’su bugün bu konuya değindi ve kripto varlıklara kademeli şekilde yatırım yapmayı planladıkları açıkladı.

Dev Şirket Pimco, Kripto ile İlgileniyor!

Bugün CNBC yayınına katılan Pimco şirket yetkilisi, kripto paralarla ilgili yatırımlar yaptıklarını açıkladı. Özellikle kripto ile direkt bağlantılı şirketlere yapılan yatırımlar doğrulandı. Baş yatırım yetkilisi Daniel Ivascyn’e göre, Pimco, dijital varlık yatırımlarını kademeli olarak arttıracağını söyledi.

Daniel Ivascyn açıklamasında şu sözleri söyledi:

“Şimdi, trend takip eden stratejilerimizin yada nicelik odaklı stratejilerimizin bir parçası olarak belirli kripto para birimlerinin ticaretini potansiyel olarak ele alıyoruz, arkasından temel tarafta daha fazla iş yapıyoruz”.

Birçok şirket kripto odaklı ürünler geliştirmek ve bu alanda yatırımlar yapmak için birbiriyle yarışıyor.

Yapılan röportajda Pimco’ya bağlı bazı hedge fon portföylerinin  kripto bağlantılı menkul kıymetler ticareti yaptığı  teyit edilmiş oldu.

Pimco Faaliyetleri

Yönetimi altındaki varlıklaraın toplam değeri 2,2 trilyon dolar olan Pimco, şirket hisse senetleri, emtialar, varlık tahsisi, ETF‘ler, hedge fonları ve özel sermaye gibi çok sayıda başlıkta yönetim hizmeti veriyor. Böylesi büyük bir şirketin kripto paralarla ilgili duyması kripto ekosistem için önemli bir gelişme olarak kabul edilebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.