Haberler

LABEL Foundation’ın Ana Şirketi Clesson, Web 3.0 İçerik Endüstrisine Liderlik Etmek İçin 2 Milyon Dolarlık Öz Sermaye Finansmanı Aldı

Blockchain tabanlı NFT ve telif hakkı ücreti paylaşım platformu LABEL Foundation'ın işletme şirketi Clesson, Web3 misyonunu ilerletmek için 2 milyon dolarlık öz sermaye finanse etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu yatırım, eBest Investments ve Groom Investment’ın stratejik yatırım turunun bir parçasıydı. Bu iki firma, önde gelen MOOC ve müzik NFT platformuna Web 3.0 çağında içerik endüstrisinin ön saflarına taşımak için para akıttı.

Web3 büyümeye ve gelişmeye devam ettikçe, bu alanda var olan platformlar da öyle. Finansmanla, LABEL Vakfı, platformu geliştirebilecek ve yeni fikri mülkiyet (IP) sahiplerini getirebilecek ve ayrıca zamanla ortaya çıkan geliştirme ile ilgili tüm masrafları finanse edebilecek.

Güney Koreli bir NFT altyapısı olan LABEL Foundation, müzik öğrenme platformu OPENTRACK’in kurucuları tarafından işletilmektedir. Bu sayede, kuluçka sistemi ve tanınmış IP’leri aracılığıyla birinci sınıf yetenekleri platformlarına çekerek içerik endüstrisinde devrim yaratıyorlar.

OPETRACK, öğrencilerin kendi hızlarında öğrenmelerini sağlayan MOOC tarzı bir müzik platformudur. OPENTRACK 2.0, yakın zamanda LABEL dApp ile geliştirilmiş birlikte çalışabilirlik ile duyuruldu. Yeni sürüm, fikri mülkiyet haklarının geçişini daha kolay, daha sorunsuz ve daha şeffaf bir süreç haline getiriyor.

Birinci sınıf sanatçılar, IP haklarını OPENTRACK platformuna taşımaya başladı bile. Lady Gaga ve Lil Wayne gibi isimlerle çalışan Aaron Spears, BTS yapımcısı Doskim, 11 Grammy ödüllü Philip Lassiter ve diğerleri yepyeni LABEL altyapısına geçiyor.

Öğrenciler sadece çeşitli enstrümanları öğrenmekle kalmıyor, aynı zamanda becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için birinci sınıf müzikal yeteneklerle etkileşime girebilecekler.

LABEL Foundation’ın çekirdek ekibi, içerik oluşturucular, müzisyenler ve hayranlar için NFT altyapısını oluştururken, ilk IP’ler Ableton sertifikalı ana kardeş şirket OPENTRACK tarafından sağlanıyor.

LABEL Foundation, sanatçılar ve P2P yatırımları için adil bir kâr paylaşımı dağıtım sistemi vaat ediyor ve müzik endüstrisine girişin önündeki yüksek engelleri ortadan kaldırıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.