Metaverse HaberleriHaberler

Lark Davis, 2022’nin En İyi Metaverse Yatırımlarını Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analisti Lark Davis, 2022’deki en iyi metaverse yatırımlarını duyurdu..

Metaverse sektörü katlanarak büyümeye devam ederken, birçok yatırımcı da bu konuya akın ediyor. Ayrıca 2021 metaverse sektörü için harika bir yıl olurken, tanınmış uzman 2022 için en iyi metaverse yatırımlarını vurguladı.

En İyi Metaverse Yatırımlar

Ünlü kripto para analisti Lark Davis‘e göre, bu metaverse sektörlerine erken yatırım yapan yatırımcılar kesinlikle çok para kazanacak. İşte Lark Davis’in çok şey vaat ettiğine inandığı bazı metaverse girişimleri…

NFT Arsalar

Ana uzmana göre, yatırımcıların 2022’de önemli karlar elde etmeyi bekledikleri ilk yatırım sektörü NFT arsalarıdır.

Illüvyon (ILV)

Tanınmış bir analist olan Lark Devis, Illuvium’u (ILV) anlatan ilk kişiydi. Illuvium, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş açık bir evrene sahip bir fantezi savaş oyunudur. Genellikle Ethereum’daki ilk AAA oyunu olarak anılan Illuvium, birçok toplama ve ticaret özelliği ile hem sıradan oyuncuları hem de zorlu DeFi meraklılarını eğlendirmeyi vaat ediyor.

MyNeighborAlice (ALICE)

Davis, MyNeighborAlice’i listesindeki en büyüleyici ikinci NFT arazi satışı fikri olarak değerlendiriyor. MyNeighborAlice, herkesin sanal adalar satın alıp sahip olabileceği, ilginç şeyler toplayıp yaratabileceği ve yeni insanlarla tanışabileceği çok oyunculu bir bina oyunudur.

Öyle ki Lark Davis, bu fikrin 2022 yılına kadar yatırımcılar için büyük miktarda para kazandırma potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.

Wilder World (WILD)

Davis, Wilder World’den incelenecek başka bir girişim olarak bahsetti. Wilder World, Ethereum, Unreal Engine 5 ve ZERO tarafından desteklenen bir 5D Metaverse projesidir.

Tanınmış bir uzmana göre Wilder World, hırsı gerçekleşirse oyuncuları oyun içi öğeler için çekmeye devam edebilir. Ayrıca Lark Davis, projenin 200 milyon dolarlık pazarının yatırımcılar için bir fırsat olduğuna inanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: En İyi Metaverse Arsa Satın Alma Siteleri Hangileridir?

Lark Davis, 2022’De En İyi Metaverse Yatırımlarını Açıkladı!
Lark Davis, 2022’De En İyi Metaverse Yatırımlarını Açıkladı!

Metaverse Tokenler

Tanınmış bir analist olan Lark Davis, metaverse jetonlarının 2022’de yatırım yapılacak başka bir sektör olduğunu belirtti. Devis’e göre, aşağıdaki metaverse jetonları yatırımcılar tarafından hedeflenmelidir:

HighStreet (HIGH)

HighStreet, bazı büyük isimler tarafından onaylanan ve bazı büyük işletmelerle çalışan bir metaverse girişimi olsa da, Davis, 2022’de yatırımcıların radarında olacağına inanıyor.

Öyle ki HighStreet, çevrimiçi satın alma için kolay, güvenli ve eğlenceli bir yöntem sunar. Ayrıca, tanınmış analiste göre HIGH, hala yüz milyon doların altında bir piyasa değerine sahip olduğu için yatırımcılar için erken bir giriş fırsatı sunuyor.

Solice (SLC)

Tanınmış analist kısa süre önce, kullanıcıların sanal deneyimlerini oynamalarına, oluşturmalarına, sahip olmalarına, sosyalleşmelerine ve satmalarına olanak tanıyan Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir VR metaverse projesi olan Solice’i vurguladı.

Solice, çeşitli donanım, yazılım ve işletim sistemlerinin engellemesini kaldırarak çeşitli platformları destekler. Sonuç olarak, tüketiciler arkadaşlarını ve ailelerini davet edebilir ve onlarla iletişim kurabilir, böylece kullanıcı tabanını önemli ölçüde büyütür.

Solice evreninde, kullanıcılar NFT olarak çeşitli yaratıklar, mücevherler ve hazineler edinebilir, ayrıca kendi varlıklarını, mini oyunlarını yaratabilir ve mülkleri üzerinde inşa edebilirler.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.