Altcoin HaberleriHaberler

Lark Davis, Bu Altcoinlerde Nisan Ayı Beklentilerini Açıkladı!

Ünlü kripto analisti olan Lark Davis, Nisan ayında izlenecek altı altcoin paylaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

kripto para uzmanı ve analisti olan Lark Davis, kripto para birimi endüstrisi için son tahminlerini yayınladı. Tanınmış analist, Nisan ayında satın alınması gereken en iyi altı altcoini takipçileriyle paylaştı.

Cardano (ADA)

Cardano, amacı “değişkenlik yapanların, yenilikçilerin ve vizyonerlein” iyi bir küresel değişim getirmesini sağlamak olan bir hisse kanıtı blok zinciri platformudur.

Ünlü uzmana göre Cardano balinaları, ağ etkinliğinde büyük bir artışla birlikte bir satın alma çılgınlığı yaşıyor ve potansiyel olarak kripto para birimine yönelik kurumsal talepte büyük bir artışa işaret ediyor.

Son zamanlarda Cardano ekosisteminde birçok önemli değişiklik oldu. Analist, Cardano’ya artan ilgi için iki faktöre atıfta bulunurken, ilki, Cardano tabanlı Ethereum Sanal Makinesi blok zincirlerine Ethereum Sanal Makinesi işlevleri ekleyen bir protokol toplama katmanı olan Milkomeda’dır.

Bu, çoğunluğu şu anda blok zincirindeki en akıllı sözleşmeler olan tüm Ethereum sanal makine uyumlu akıllı sözleşmelerin Cardano altyapısına kolayca erişmesini sağlar.

Lark Davis, Bu Altcoinlerde Nisan Ayı Beklentilerini Açıkladı!
Lark Davis, Bu Altcoinlerde Nisan Ayı Beklentilerini Açıkladı!

Binance Coin (BNB)

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yerel varlığı Binance Coin (BNB), ünlü analist Lark Davis tarafından ikinci sırada yer aldı. Binance, kripto para borsalarını küresel finansal işlemlerin ön saflarına taşımak istiyor. Binance adı, küresel finanstaki bu yeni paradigmayı temsil etmesi için seçildi.

Analiste göre genel olarak BNB coin  iyi performans gösteriyor. Yeni Binance köprüsü, Binance köprüsü 2’nin piyasaya sürülmesi sayesinde BNB zincirinin tüm Ethereum tokenlerinin barındırmasına izin verecek.

Davis’e göre, bu çok daha fazla likidite sunacak ve farklı blok zincirleri arasındaki yollara erişmeyi çok daha kolay hale getirecek. Lark Davis yaptığı açıklamalarda şu ifadelere de yer verdi:

Birlikte çalışabilirlik ne kadar fazlaysa, varlıkları bir konumdan diğerine taşımak o kadar kolay olacaktır.

Acala, Solana, Terra ve Ethereum

Ünlü analist, büyük hamleleriyle bilinen Acala‘yı da (ACA) ele aldı. Acala, Polkadot güvenli blok zinciri platformunu, kullanıcıların Acala Swap’ta işlem yapmalarına, Acala Dollar stabilcoin ile self servis krediler vermelerine ve daha fazlasını (aUSD) sağlayan bir dizi çapraz zincir finansal uygulama ile birleştiren merkezi olmayan bir finans platformudur.

Davis’in listesinde bulunan bir sonraki kripto para birimi ise Solana (SOL). Solana, DeFi çözümleri oluşturmak için blok zinciri teknolojisinin izinsiz doğasını kullanan, son derece işlevsel bir açık kaynak projesidir.

Uzmana göre, OpenSea’nin Nisan ayında Solana NFT’lerini listelemeye başlayacağına dair son haberler Solana’nın fiyatının yükselmesine neden olacak.

Analistin listesinde beşinci sırada, fiat sabitlenmiş sabit paralarla fiyat istikrarlı küresel ödeme ağlarına güç sağlayan bir blok zinciri olan Terra’dır. Terra, fiat para birimlerinin fiyat istikrarı ve yaygın kullanımı ile Bitcoin’in (BTC) sansür direncini birleştirerek hızlı ve ekonomik ödemeler sunar.

Terra’nın yerli para birimi LUNA, 135 milyon dolarlık Bitcoin satın aldıktan sonra yeni zirvelere ulaştı. Sonuç olarak, tanınmış analist, LUNA’nın yakında daha da büyük değerlere ulaşacağını tahmin ediyor.

Analist son olarak Ethereum’u yatırım listesine ekledi. Ethereum, kendi kripto para birimine sahip açık kaynaklı, merkezi olmayan bir blok zinciri sistemidir. ETH, merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesinin yanı sıra çeşitli farklı kripto para birimleri için bir platform görevi görür.

Ünlü analist, Nisan ayında Ethereum’un en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri olacağına inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.