Altcoin Haberleri

Lark Davis, Ocak Ayında Yükselecek Altcoinleri Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası şu anda kırmızıda, ancak bazı analistler yükselişe geçebilecek altcoin girişimleri öneriyor. Kripto para yatırımcısı ve analisti Lark Davis‘in bilmeniz gerektiğine inandığı kripto paraları sizlere sunacağız. Bununla birlikte, bunun yalnızca analistin görüşü olduğunu belirtmemizde fayda var.

 

 

Lark Davis'E Göre, Bu Altcoinler Uçuşa Geçebilir!
Lark Davis’E Göre, Bu Altcoinler Uçuşa Geçebilir!

Lark Davis’e Göre, Bu Altcoinler Uçuşa Geçebilir!

Deneyimli kripto para analisti Lark Davis önümüzdeki günlerde iyi fiyatlamalar yapabilecek 5 altcoini takipçileriyle paylaştı.

LUNA (TERRA)

Terra, analistin radarındaki (LUNA) ilk altcoindir. Bu blok zinciri protokolü, fiat sabitlenmiş sabit paralarla fiyat istikrarlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlar. Uzmana göre, Terra ortamı çok fazla ilgi görüyor. Yine de en önemli nokta, stabilcoinin DeFi genelinde destek kazanmasıdır. Stabilcoinlerin fiyatı yükselirse, LUNA’nın fiyatının da artacağını iddia ediyor.

Chainlink (LINK)

Adı geçen ikinci altcoin ise Chainlink (LINK). Chainlink, blok zincirlerinin harici veri beslemeleri, olaylar ve ödeme mekanizmaları ile güvenli bir şekilde iletişim kurmasını sağlayarak, baskın dijital sözleşme türü olmak için ihtiyaç duydukları zincir dışı bilgilerle karmaşık akıllı sözleşmeler sağlar. 700’den fazla Oracle ağıyla artık binden fazla projeyi destekliyor. Analiste göre, bu kesinlikle iki katına çıkacak.

Solice (SLC)

Analistin listesinin üçüncü sırasında ise Solice (SLC) bulunuyor. Solice, Solana Blockchain üzerine inşa edilmiş bir sanal gerçeklik metaverse’dir. Solice, çeşitli donanım, yazılım ve işletim sistemlerinin engellemesini kaldırarak çeşitli platformları destekler. Davis’e göre, sonuç olarak, insanlar arkadaşlarını ve ailelerini davet edebilir ve onlarla iletişim kurabilir, bu da kullanıcı tabanının muazzam bir şekilde artması potansiyeli yaratır.

Curve (CRV):

Listede adı geçen bir diğer altcoin Curve (CRV). Analiste göre, Ocak 2020’de çıkış yapan Curve, 2020’nin ikinci yarısında güçlü bir büyüme ile DeFi fenomeni ile eş anlamlı hale geldi. “Bu altcoine büyük ilgi var.” Bu jetonları daha büyük portföylerimizde rezerv varlıklar olarak almaya başlayacağız.”

Acala (ACA)

Acala (ACA), listedeki son altcoindir.  Polkadot’un DeFi merkezine güç sağlayan yardımcı program tokenıdır. Ağ node’larını mesajları izlemek ve Polkadot’a iletmek için teşvik eder. ACA yakında geliyor. Acala, Kusama ağında bir token lansmanı yaptı, Acala Kusama versiyonuna Karura (KAR) deniyor. Analiste göre bu, aynı zamanda ACA’nın fiyatını da artıracaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.