Haberler

LG Electronics, Hedera Tabanlı Kripto Cüzdanı Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor!

Hedera tabanlı kripto para cüzdan uygulaması, Güney Koreli elektronik şirketi LG Electronics tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

LG Electronics, Hedera tabanlı kripto cüzdan piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hedera tabanlı kripto para cüzdan uygulaması, Güney Koreli elektronik şirketi LG Electronics tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanıyor.

Rakip Samsung Electronics’in bu yılın başlarında attığı aynı adımı takiben LG, akıllı televizyon serisine NFT platform özelliklerini ekleyeceğini duyurdu. İşletme, kripto para piyasasıyla bağlarını korurken bir adım daha atıyor.

Lg Electronics, Hedera Tabanlı Kripto Cüzdan Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor!

LG, Kripto Cüzdan Uygulamasını Yılın Sonlarına Doğru Çıkaracak

LG NFT LG, Wallypto adlı ilk kripto para cüzdanı uygulamasını 2022’nin üçüncü çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Forecast News’deki habere göre LG, görünüşe göre Ağustos ayından bu yana geliştiricilerle programı beta test ediyor ve şu anda son doğrulama aşamasında. Wallypto kripto para cüzdanı, Hedera Hashgraph Blockchain’e dayanmaktadır. Şu anda Hedera’nın HTS tokenlerini kabul ediyor, ancak resmi lansmanından sonra daha fazla ağ ve tokeni desteklenmesi bekleniyor.

Tüm bunlarla birlikte Wallypto’nun, firmanın LG ThinQ Nesnelerin İnterneti (IoT) platformunda oluşturulanlar da dahil olmak üzere çeşitli LG ürünlerine bağlantılar içerdiği bildiriliyor.

LG temsilcisi konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Şirket, uygulamanın pratik faydasına henüz karar vermedi, ancak ortaya çıkan teknolojik kullanım durumlarına hazırlanma aşamasında

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.