HaberlerBitcoin Haberleri

Lider Bitcoin (BTC) Yeni ATH’ye Doğru Yola Çıktı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider Bitcoin (BTC), bir süredir yaşanan düzeltmenin ardından ATH için yeniden harekete geçti. BTC, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 67.000 doları aşmak için yeni bir yükseliş trendi başlattı.

Bitcoin Yeni ATH’ye Yaklaşıyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), ekim ayında yakaladığı rallinin ardından bir süredir düzeltme evresindeydi. BTC, dün akşam başlayan yükseliş trendi ile birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesine çok yaklaştı.

Öte yandan Bitcoin geçtiğimiz günlerde 60.000-62.000 dolar seviyeleri arasında işlem görürken, yaşanan artışla birlikte 65.639 dolar seviyelerine kadar yükselmeyi başardı. Popüler kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz ay yaşanan ani bir fiyat artışı ile 67.000 dolar seviyesinde tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

Bitcoin’de yaşanan son artışla birlikte lider kripto para birimi bu seviyeye oldukça fazla yaklaştı. Dolayısıyla Bitcoin‘deki yükseliş trendi devam ederse  yakın vadede yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) kaydedilebilir.

Bitcoin Son Durum

Piyasa değeri bakımından en büyük kripto para birimi Bitcoin, dün akşam saatlerinde yeniden hareketlendi ve hızlı bir artış başlattı. Bitcoin’deki bu artış ile tüm zamanların en yüksek seviyesine yeniden yaklaşıldı. Popüler kripto para birimi BTC, artışını sürdürmeye devam edebilirse ATH’ı test edebilir.

Öte yandan 2021’in sonuna yaklaşmışken, bu soru yeniden akılları kurcalamaya başladı; Bitcoin (BTC) 100.000 dolar seviyesine ulaşabilecek mi?

Yazının kaleme alındığı an itibarıyla lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), CMC verilerine göre, son 24 saatte %6’nın üzerinde bir artış kaydetti. Öte yandan BTC fiyatı 65.752 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.