Haberler

Londra Menkul Kıymetler Borsası, 325 Milyon Dolar Karşılığında TORA’yı Satın Aldı

Londra Menkul Kıymetler Borsası Grubu, Salı günü ticaret teknolojisi çözümleri sağlayıcısı TORA'yı 325 milyon dolara satın almak için bir anlaşma yaptığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Londra Menkul Kıymetler Borsası Grubu, Salı günü ticaret teknolojisi çözümleri sağlayıcısı TORA’yı 325 milyon dolara satın almak için bir anlaşma yaptığını kamuoyuna açıkladı.

TORA’nın hisse senedi ticareti yapan müşteriler için emir ve yürütme yönetim sistemleri ve portföy yönetim sistemleri için teknolojisinin yanı sıra sabit gelir, para birimleri, türevler ve dijital varlıklar için altyapıyı içeriyor.

Borsa yaptığı duyuruda, anlaşmanın kurumsal piyasa katılımcılarının kripto ve diğer dijital varlıklara daha fazla maruz kaldığı bir zamanda hızla genişleyen bir varlık sınıfındaki varlığını güçlendirdiğini söyledi.

Yılın ikinci yarısında tamamlanması beklenen TORA, LSEG’in veri ve analitik bölümünün bir parçası olacak.

LSEG’deki veri ve analitik grup başkanı Andrea Remyn Stone, anlaşmanın müşterilere “sermaye piyasalarında ve yatırım yaşam döngüsünde açık bir ekosistem olarak faaliyet gösteren küresel, çok varlıklı bir finansal altyapı” sağlayacağını söyledi.

LSEG tarafından yapılan baskı, geleneksel finans kurumlarının müşterilere büyüyen dijital varlık ekosistemine maruz kalmalarını sağlayabileceklerini göstermek için can atarken geliyor.

Bu yılın Ocak ayında, dünyanın en büyük aracılar arası brokeri olan TP ICAP, firmaların kripto varlıklarına doğrudan dokunmadan maruz kalmalarının bir yolu olan kripto ETP’lerini piyasaya sürdü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.