Haberler

Lüks Giyim Markası Gucci Apecoin Ödemelerini Kabul Edecek!

Gucci, bugün Apecoin (APE) kullanarak Bitpay'de ödeme kabul edeceğini tweetledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lüks Giyim markası Gucci Apecoin ödemelerini kabul edecek. Dev giyim markası olan Gucci, bugün Apecoin (APE) kullanarak Bitpay’de ödeme kabul edeceğini tweetledi. Gucci, kripto para sektörü ile oldukça ilgilenmeye devam ediyor ve tweetleri kafa karıştırıyor.

Gucci, ilk olarak apecoin ile ödeme kabul edeceğini tweet attıktan yaklaşık 15 dakika sonra paylaşımı sildi. Ancak bunun ardından ödemeleri kabul edeceğini söylediği tweet’i yeniden yayınladı.

Gucci, Apecoin Kabulünü Twitter’dan Duyurdu

Geçtiğimiz günlerde ABD’deki mağazalarında bitcoin ödemelerini kabul edeceğini açıklayan Gucci, resmi bir açıklama yaptı. ABD’deki özel Gucci satış noktaları, Bitpay kullanılarak apecoin kullanılarak yapılan ödemeleri kabul edecek.

Gucci, ApeCoin paylaşımını sildi ve Gucci’nin paylaşımının ardından  %10 yükselen ApeCoin, paylaşımın  silinmesiyle %6 düştü. Ancak Gucci, ödemeleri kabul edeceğini açıklayarak yeniden tweetledi.

Los Angeles’taki Rodeo Drive, New York’taki Wooster Caddesi ve Las Vegas gibi mağazalar, Gucci’nin ABD’deki bazı mağazalarında kripto para ödemelerini kabul edeceğini duyurduğu mağazalar arasında yer alıyor. Şirketin kısa vadeli hedefi, bu uygulamanın Kuzey Amerika mağazalarındaki kullanılabilirliğini artırmak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.