Altcoin Haberleri

LUNC yakımı konusunda çıkan karışıklığa Binance CEO’su son noktayı koydu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Twitter’da gerçekleştirilen bir soru – cevap (AMA) etkinliğinde, birçok kez sorulan “Binance borsasındaki her işlem için yüzde 1,2 LUNC yakımını destekleyecek misiniz?” sorusuna “Kesinti uygulanmayacak” yanıtını verdi. Ünlü CEO daha sonra Binance’taki blog yazısında bu yanıtını genişletti. CZ blog yazısında, LUNC yakımı ile ilgili söylediği “Projenin önce zincir üzerinde uygulanması gerektiği” yanıtının biraz yoruma açık bir yanıt olduğunu ifade etti.

CZ, DÜŞÜNCESİNİ AÇIKLADI

Cz Dusuncesini Acikladi

CZ yaptığı açıklamada, birçok kişinin zincir üzerinde gerçekleşmesi durumunda Binance borsasının tüm LUNC yakma işlemlerini zincir dışında da uygulayacağı anlamına geldiğini düşündüğünü söyledi. Bunun yanlış bir yorum olduğunu ifade eden CZ, kendisinin herhangi bir söz vermediğini belirtti ve “Benim yorumum, bir işletme olarak önce protokol seviyesinde yapılmayan bir şeyi uygulamayı düşünmeyeceğiz, yönündeydi” dedi.

CZ: TOPLULUĞU DİNLEYECEĞİZ

CZ öte yandan Binance borsasının işlem başına yüzde 1,2 ücret alması durumunda LUNC sahiplerinin diğer yakma oranı olmayan borsalara gideceğini söylemişti ve bu söyleminde yanılıyor olabileceğini de kabul etti. Açıklamasında “Topluluğu dinleyeceğiz” diyen Zhao, neler yapılacağını maddeler halinde sıraladı ve buna göre ilk olarak müşterilerin LUNC işlemleri için yüzde 1,2 kesinti ödemeyeceklerini seçmelerine imkan sunan bir katılım seçeneği olacağını ifade etti. Yani CZ’nin açıklamalarına göre tüm işlemler otomatik şekilde yüzde 1,2’lik yakım gerçekleştirmeyecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.