Haberler

Luntivo Finance, DEX Sürümünü Beklerken Metaverse Tokeni için Ön Satış Başlattı

Luntivo finans, Terra blok zinciri üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir borsa ve aynı zamanda bir ticaret ve yönetişim tokenidir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Luntivo Finance, 8 Şubat 2022’de başlayıp 28 Mart 2022’de sona erecek olan ön satışını duyurdu.

Luntivo Finance DEX, terra blok zincirinde türünün ilk örneğidir, terra blok zincirindeki işlemlerde devrim yaratmaya ve Luntivo Finance DEX’te bir değişim platformu olarak kullanılacağı ve aynı zamanda tahakkuk etmek için kullanılacağı meta veri tabanında paranın geleceğini ilerletmeye ayarlanmıştır. Luntivo Finance DEX’te bahis havuzlarında ödüller ve kazançlar elde edin. Luntivo Finance DEX, sayısız güvenlik ve gizlilik özelliğiyle donatılmıştır.

Otomatik piyasa işaretçisi (AMM Tabanlı DEX), token stake ve token değişimini teşvik eder ve hem Likidite Havuzuna (LP’ler) hem de borsa kullanıcılarına, özellikle likit olmayan varlıklar için erişilebilir Likidite temini ve değişimi ile fayda sağlar.

Luntivo finans, meta veri deposuyla birlikte çalışabilen yenilikçi özellikler sunar.

Meta veri deposu, fiziksel ve sanal dünya arasında yeni bir sanal dünya arayüz katmanının çok boyutlu bir yaratımıdır.

Metaverse, meraklılara ve katılımcılara para ve diğer değiştirilebilir ve değiştirilemez varlıklar kazanmaları için yeni bir yol sunar. Luntivo Finance DEX’in devreye girdiği yer burasıdır.

Luntivo Finance DEX, katılımcıların piyasalar arasında varlık, takas edilebilir ve takas edilemez token ticareti yapmaları için bir yol sağlar. Luntivo Finance Beta yalnızca Terra blok zincirinde çalışır, ancak onu zincirler arası yapmak için devam eden planlar vardır.

Yeni nesil bir DEX olarak Luntivo finansmanı, Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonları (SAFU) açısından diğerlerinden farklıdır. Bu özellik, kullanıcıların fonlarının korunmasını sağlar ve yalnızca DEX’te seçilen jetonlar için kullanılabilir. Luntivo Finance, yeterli Likidite ve güçlü bir savunma olmasını sağlamak için bu fonu elinde tutuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.