Haberler

Madencilik Hisselerinde Keskin Düşüşler Yaşanıyor

Bitcoin Madencilik Hisseleri, Kripto Fiyat Zirvesinden Bu yana %50-60 Değer Kaybetti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Arcane Research verileri, en büyük bitcoin madenciliği stoklarının, piyasanın oynaklığına kapıldıktan sonra Kasım ayından bu yana çöktüğünü gösteriyor.

Madenci devi Marathon Digital Holdings’in (MARA) hissesi ilk olarak 9 Kasım’da 81 dolardan 79 dolara düştü, ardından daha dramatik düşüşler ve küçük bir yukarı hareket izledi. MARA, bu yazı yazılırken Kasım ayından bu yana %66 düşüşle 28,63 dolarda.

Diğer büyük madenci Riot Blockchain (RIOT), %55 düşüşle Kasım’ın en yüksek seviyesi olan 45,97 $’dan 19,73 $’a gitti.

Bu arada, Core Scientific (CORZ) Kasım ayında 14,5$’dan Ocak ortasında 6,99$’a kadar düştü, ancak şubatta değerinin %70’inden fazlasını toparlayarak yatırımcılardan üretim ve operasyonlara olumlu yanıt alarak 10,54$’dan işlem gördü.

Öte yandan, Bitcoin’in Ocak ayındaki hafif toparlanmasının ardından, MARA %33’lük bir artış gördü ve RIOT düşük noktalarından %34 yukarı yönlü sıçradı.

Arcane Raporu, Kasım ayında bitcoin madenciliği endüstrisinin hafife alındığını belirtmişti. Yatırımcılar, endüstrinin yeni kapasitesinin onu nasıl daha rekabetçi hale getireceğini denetlemiş olabilir. Bu faktör madencilerin kârlarını azalttı ve bitcoin’in düşüş eğilimi, madencilik hisse senetlerinin büyük düşüşünün arkasında muhtemelen.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.