Haberler

Marshall Wace, Dijital Varlık Ekibi İçin Alım Yapacağını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Marshall Wace, dijital varlık ekibi için alım yapacağını duyurdu. Bir hedge firması olan Marshall Wace, dijital varlık ekibi için yeni üyeler aramaya başladı.

Bloomberg’e göre, Londra merkezli firma, 60 milyar dolarlık varlıkları yöneten çapraz yatırım fonu için William Benattar’ı işe aldı.

Benattar daha önce Candy Capital’de Nick Candy altında teknolojik yatırımlardan sorumluydu. Benattar’ın LinkedIn profiline göre yeni gönderisi, dijital finans ve özel pazar yatırımlarına odaklanmayı hedefliyor.

Marshall Wace’in kripto şirketlerinde hisse satın almakla ilgilendiğini açıklamasından bu yana dijital varlıklara yönelik niyetleri devam etti.

Geçen yıl şirket, sabit paralar, dijital para birimi ödeme platformları ve blockchain gibi sektörlere yatırım yapmayı düşündüğünü söylemişti.

Marshall Wace, USDC stablecoin ihraççısı Circle’a şimdiden yatırım yaptı. Circle’ın geçen yılın Mayıs ayında sona eren 440 milyon dolarlık yatırım turuna şirket de dahildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.