Haberler

Mastercard Girişim Direktöründen FTX Yorumu: “Sektör İçin Olumlu Olabilir.”

Mastercard'ın girişim direktörü Grace Berkery'ye göre, kripto para borsası FTX'in çöküşünün getirdiği kaostan sonra kripto para birimi endüstrisi sıfırlanacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mastercard’ın girişim direktörü Grace Berkery’ye göre, kripto para borsası FTX’in çöküşünün getirdiği kaostan sonra kripto para birimi endüstrisi sıfırlanacak.

“Bunun bir şans olduğuna inanıyorum.”

Dünyanın en büyük ödeme işlemcilerinden biri olan Mastercard’ın girişim direktörü Grace Berkery’ye göre, döneminin en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in ölümü, nihayetinde sektör için faydalı olacak.

TechCrunch’a göre Berkery, Benzinga’nın Kriptonun Geleceği Konferansı’nda “Bence bu bir fırsat ve sıfırlama zamanı” dedi. “Mastercard’da, altta yatan teknolojinin çok umut vaat ettiğini düşünüyoruz. Bu konumda çok şey oluyor. Deyimleri kullandığını iddia etti.

Yatırımcılar, NFT’leri ve olumlu metaverse çabalarını büyük bir fırsat olarak görüyor, diye devam etti, çünkü bu girişimler özellikle müşteri katılımını ve sadakatini artırıyor. İleriye dönük olarak, yeni kurumsal yatırımcıların kripto para birimi ortaklarının durum tespiti konusuna daha fazla dikkat edeceklerini belirtti.

Devasa kripto para borsası FTX’in çöküşü, diğer önemli finansal oyuncuların kripto para birimleriyle daha fazla ilgilenmesini sağladı. ABD’nin en büyük yatırım bankalarından biri olan Goldman Sachs, kripto para birimlerinin “çok daha makul fiyatlı” olduğunu ve yüksek yatırım fırsatı olduğunu öne süren dijital varlıklar başkanı Mathew McDermott’u gündeme getirdi.

Mastercard’ın Kripto Para Uyumluluğunu Arttırmak İçin Yaptığı Çalışmalar

Ödemelerde önemli bir oyuncu olan Mastercard, kripto para birimi uyumluluğunu iyileştirmek için araçlar yarattı ve Ekim ayında Crypto Secure’u piyasaya sürdü. Daha önce de belirttiğimiz gibi, Crypto Secure platformu, Mastercard’ın ödeme akışını etkileyen kripto para borsalarıyla ilişkili riskleri izlemek ve belirlemek için yapay zeka kullanır.

Piyasa analistleri ve endüstri profesyonelleri, Crypto Secure gibi ürünlerin kripto para birimlerinin benimsenmesini ve güvenli kullanımını teşvik etmede oynadığı kritik rolü vurgulamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.