HaberlerMetaverse Haberleri

MATIC’e dayalı 5 Metaverse ile tanışın!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MATIC’e dayalı 5 Metaverse ile tanışın! Analist Paul Brabus listesinden 5 Polygon (MATIC) tabanlı Metaverse coin projesine bir göz atalım. Projenin kısa bir fonksiyonunu listede bulabilirsiniz.

Matic'E Dayalı 5 Metaverse Ile Tanışın!
Matic’E Dayalı 5 Metaverse Ile Tanışın!

İşte MATIC’e dayalı 5 Metaverse madeni parası

  • REVV Racing, Animoca Brands tarafından geliştirilen blockchain tabanlı bir yarış oyunudur. Blok zinciri tabanlı bir kazan-kazan moduna sahiptir ve REVV Motorsport Metaverse’deki yarış oyunlarından biridir. Polygon gibi yüksek benzin maliyetlerine gerek yoktur. Yazma sırasında, projenin token işlem fiyatı yaklaşık 13 dolardır.
  • Idle Mystic, kendisini dünyanın ilk 3D NFT blockchain oyunu olarak tanımlıyor. Oyuncuların NFT’lere sahip olabileceği, yaratabileceği ve satabileceği Land of Mystic adlı sanal bir dünyaya sahiptir. Proje geçen ay 26.000’den fazla kullanıcıya sahipti ve bu da onu Polygon’daki dördüncü en popüler Metaverse kripto oyunu haline getirdi.
  • Crazy Defense Heroes, TOWER ekosistemindeki bir mobil kule savunma oyunudur. TOWER, Crazy Kings ve Crazy Defense Heroes gibi güncel mobil oyunları ve 2 milyondan fazla indirmeye sahip başarılı mobil uygulamaları içerir. MetaMask cüzdanı ve CDH kullanıcı kimliği ile oynanabilir. Analistler, bunun 2022’de takip edilmesi gereken bir proje olduğuna inanıyor.

PooMania ve Arc8 listenin başında

İkinci sırada yer alan PooMania, blockchain tabanlı bir savaş oyunudur. Kendini şöyle tanımladı:

MATIC’ler, NFT’lerini basmanıza, toplamanıza ve takas etmenize izin veren, tamamen Blockchain tabanlı, tek ve tek, kazan-öde NFT oyunudur.

Arc8 Game Screenshot 479X1024 1Yazma sırasında, bazı Poo’ların fiyatı yaklaşık 2.000 ABD Doları, diğerleri ise yaklaşık 300 ABD Doları’dır. PooMania ayrıca geçtiğimiz ay platformunda son 30 günde 41.000’den fazla kullanıcıyla bir patlama yaşadı. Bu nedenle analistlere göre en popüler ikinci oyun olmayı hak ediyor.

Polygon’daki en popüler metaverse jeton oyunu: Arc8. Arc8, kullanıcıların kripto ödülleri kazanmalarını sağlayan bir dizi mobil oyundur. Uygulama, iOS ve Android cihazlar için mevcut olup, kullanıcılar hemen oyun oynamaya başlayabilirler. Analistler, oyunlarda hareketlilik arayan oyuncuların çok dikkat etmesi gerektiğine inanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.