Bitcoin Haberleri

Mayıs 2021 çöküşünü nokta atışı bilen analistten “çılgın” BTC tahmini: 40 kat yükselişe ne dersiniz?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) Mayıs 2021 döneminde yaşadığı çöküşü başarılı bir şekilde önceden tahmin etmesiyle tanınan ünlü analist Dave the Wave, Bitcoin adına bu kez de yükseliş tahmininde bulundu. Ünlü analiste göre Bitcoin, 40 katlık inanması güç bir yükseliş elde edebilir. Konuya ilişkin açıklamasında analist, “40 kat yükselecek Bitcoin’e ne dersiniz? 10 yükselmiş Bitcoin’den çok daha iyi” sözlerini dile getirdi.

ANALİSTE GÖRE BTC HEDEFİNE 20 YIL İÇİNDE ULAŞACAK

Bitcoin

Bitcoin mevcut konumunda yaklaşık 365 milyar dolarlık piyasa değerine sahip ve CoinMarketCap verilerine göre altının toplam piyasa değeri ise 11 trilyon dolar. Dave the Wave, Bitcoin’in piyasa değeri için belirlediği dev hedefin 20 yıl gibi bir sürede görülebileceğini savunuyor. Öte yandan analist, Bitcoin’in ortalama yakınsama sapması göstergesinin (MACD) de yakında Bitcoin’in dip noktasını görüp görmediğinin teyit edilmesini sağlayacak.

“ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DOĞRULAMA SAĞLAYACAK”

Konuya ilişkin açıklamasında analist, “Haftalık MACD çaprazladı. Son yerel düşüş trendi artık bir önceki tepeye eşit. Güçlenen/daralan bir histograma sahip aylık bir kapanış, fiyatın dibe vurduğunu tam olarak teyit etmese de önemli ölçüde doğrulama yolunda bir yol kat edecek” dedi. MACD, bir varlığın iki üstel hareketli ortalaması arasındaki ilişkiyi ortaya koyan trend tabanlı bir momentum göstergesi olarak biliniyor.

Bitcoin yazım sırasında, son 24 saatte gelen yüzde 1,34’lük düşüş ile 19 bin 067 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.