Bitcoin Haberleri

Mayıs çöküşünü bilen analist BTC analizini grafiğe döktü: Patlayıcı ralli çok yakın

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mayıs 2021’de lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), birçok dış faktöre de bağlı olarak 38 bin dolar seviyelerinden başlattığı düşüşler ile 25 bin dolar seviyesinin altına sarktı. Bitcoin bu düşüşlerin ardından zaman zaman yukarı yönlü ataklar gerçekleştirse de son haftalarda 20 bin doların altında ve 18 bin 500 doların üzerinde hareket etmeye başladı. Bitcoin’in Mayıs ayında yaşadığı çöküşü önceden başarılı şekilde tahmin eden analist Dave the Wave, Bitcoin’in “patlayıcı ralliye” çok yakın olduğunu iddia ettiği yeni analizini de paylaştı. Ünlü analistin tahminleri dikkat çekti.

ANALİST YENİ BITCOIN TAHMİNİNİ PAYLAŞTI

Dave The Wav

Kripto para piyasasının yakından tanıdığı analistlerden biri olan Dave the Wave, Twitter’da yeni tahminlerini paylaştı. Bitcoin’in önümüzdeki aydan itibaren yukarı yönlü bir hareket başlatacağını ve yılsonundan önce de 25 bin dolar aralığına yükseleceğini gösteren bir grafik paylaşan analist, “Teknik olarak durum bu. Yarım yıl sürecek bir dip bölgesi tamamlanması süreci anlamına geliyor” sözlerini dile getirdi. Analistin paylaştığı grafiğe göre Bitcoin bu süreçte ilk hedefine ulaştıktan sonra yeniden 19 bin dolar seviyesine dönecek ve bu geri çekilme tamamlandıktan sonra da Bitcoin’in 6 aylık dip tamamlama dönemi sonlanmış olacak.

“DAHA BELİRGİN BİR DİP VE TEPE”

Dave the Wave, Bitcoin’in 2023 Nisan ayında 30 bin doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor. Ünlü analist, konuya ilişkin açıklamasında, “Sonsuza kadar sürecekmiş gibi geliyor ama bu dibe vurma süreci öncesiyle de orantılı. Daha az belirgin bir makro Bitcoin dibi ve tepesi… Daha uzun vadede momentum artıyor” dedi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.