Bitcoin HaberleriHaberler

Merakla Beklenen Bitcoin 2022 Etkinliği Bugün Başlıyor!

Dünyanın her yerinden on binlerce insanı çekmesi beklenen Bitcoin 2022 etkinliğini bugün, ABD'nin Miami şehrinde gerçekleşecek.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzun zamandır merakla beklenen gün sonunda geldi. Bugün Bitcoin tarihindeki en büyük etkinlik olması beklenen Bitcoin 2022 Miami’de gerçekleşecek. Bitcoin 2022 etkinliği 6, 7 ve 9 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek ve bugün saat 16.00’da başlayacak. İlk üç gün konferanslar ve sayısız etkinlikle geçecekken, son gün konserlerle dolu olacak.

Bitcoin 2022 Etkinliği Başlıyor!

Tören boyunca tüm gözler bir sonraki duyurularda olacak. Konuşmacılar arasında El Salvador Başkanı Nayib Bukele dışında MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, PayPal’ın kurucusu Peter Thiel, tanınmış psikolog Jordan Peterson, Ark Invest CEO’su Cathie Wood ve tenis efsanesi Serena Williams yer alıyor.

Bitcoin 2022 Etkinliği
Bitcoin 2022 Etkinliği

Bitcoin’de fiyatı etkileyebilecek olası olaylar nedeniyle Bitcoin 2022 yakından takip edilecek. Geçen yıl El Salvador’un 2021’de Bitcoin’i resmi para birimi olarak kabul edebileceği iddia edilmişti. Bunun gibi başka bir sürpriz duyuru olup olmayacağını görmek ilginç olacak.

İkinci gün olan Perşembe gününün bu açıdan özellikle önemli olduğu söyleniyor. Cash App’in isim sponsoru olduğu ve dünyanın her yerinden binlerce kişinin katılacağı Bitcoin 2022’ye sektördeki büyük şirketler de destek veriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.