Haberler

Mercado Libre, Kendi Kripto Para Birimi Mercado Coin’i Piyasaya Sürdü!

Latin Amerika e-ticaret devi Mercado Libre, kendi kripto para biriminin tanıtımını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mercado Libre, kendi kripto para birimi Mercado Coin’i piyasaya sürdü. Latin Amerika e-ticaret devi Mercado Libre, kendi kripto para biriminin tanıtımını duyurdu.

Son zamanlarda kripto para piyasasına katılmaya başlayan işletme, Brezilya’daki başarısını Latin Amerika’ya kadar genişleteceğini açıkladı. Mercado erişimini genişletirken, dahili operasyonları kendi kripto para birimiyle güçlendiriliyor.

Mercado Libre, Kendi Kripto Para Birimi  Mercado Coin’i Piyasaya Sürdü!

Mercado Libre, Mercado Coin’i İlk Önce Brezilya Pazarında Kullanacak

Arjantinli bir e-ticaret şirketi olan Mercado Libre, düzenlediği basın toplantısında, yeni bir sadakat programının bir parçası olacak olan kripto para birimi Mercado Coin’i tanıttı.

Brezilya pazarı, Mercado Coin’in başlangıçta 0,10 dolar değerinde piyasaya sürüldü. E-ticaret platformunu kullanan müşteriler, Mercado Coin kullanarak geri ödemeli alışveriş yapabilecek. Sonuç olarak şirket, kullanıcılar arasında iyi ekosistem davranışını teşvik etmeyi amaçlıyor. Şirketin finansal hizmetler bölümü Mercado Pago, Mercado Libre’nin yeni satın alımlar için Mercado Coin’i değiştirmesine izin verecek.

Mercado Libre’nin CEO’su ve kurucusu Marcos Galperin, Twitter’da şu açıklamalarda bulundu:

Bugün Brezilya’da Mercado Coin’i piyasaya sürdük, sadakat programımızı daha da artırdık ve Latin Amerika’da finansal katılımı demokratikleştirmeye yönelik bir adım daha attık.

Ağustos ayının sonuna kadar, 80 milyon kullanıcının halihazırda 500.000 tüketiciye sunulan Mercado Coin’e erişimi olması bekleniyor. İşletme, yakında Mercado Coin’i yurt dışında kullanıma sunacağını da sözlerine ekledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.