Haberler

Merge, Kurumsal Müşteriler İçin Daha İlgi Çekici Olacak!

Goldman Sachs'ın eski bir yöneticisi olan Raoul Pal,  Ethereum'u ardından kurumsal müşterilerin Merge'yi  çok daha çekici bulacağına inanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Merge, kurumsal müşteriler için daha ilgi çekici olacak. Goldman Sachs’ın eski bir yöneticisi olan Raoul Pal,  Ethereum’u ardından kurumsal müşterilerin Merge’yi  çok daha çekici bulacağına inanıyor.

15 Eylül civarında, Ethreum’un Proof of Work’ten Proof of Stake’e geçiş yapması bekleniyor. Merge ile ilgili olarak piyasada heyecanlı bir beklenti var. Raoul Pal, Birleştirmeden sonra fiyatın artacağı konusunda pek çok kişiyle aynı fikirde. Pal’in bahsettiği en son adres CNBC’deki Money Talks oldu.

Merge, Ethereum’un Fiyatını Olumlu Etkileyecek

Real Vision CEO’su Raoul Pal, Abra’nın kurucusu ve CEO’su Bill Barhydt ile yaptığı röportajda, Ethereum Merge’in fiyatı artıracağına olan inancını dile getirdi. Pal konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Birçok kurum Bitcoin’i sosyal, çevresel ve yönetişim bakımından yanlış olsa da sevmedi. Proof of Work bundan kurtuluyor. Ek olarak Ethereum şu anda bir getiriye sahip. Bu, kurumsalların seveceği bir şey. Şimdiyse varlıkları neye yatıracağımıza karar vermemiz gerekecek o da şöyle ki “Web3 teknolojisine inanıyorum. ‘Peki parayı nereye tahsis edeceğim, Bitcoin mi?’ Bunun cevabı Ethereum olacak. Niçin? Yüzde 6 ila 10 arası bir getiriye sahip olacaksın. Bu inanılmaz bir oran

Pal, Ethereum Vakfı Merge’yi şu şekilde ifade ediyor:

Merge, Ethereum’un mevcut kullandığımız Mainnet’ini yeni Proof of Stake konsensüs katmanı olan Beacon Chain ile birleştirilmesini temsil ediyor. Bu durum yoğun enerji gerektiren madenciliğe olan ihtiyacı ortadan kaldıracak ve bunun yerine kazıklı ETH kullanarak ağı güvence altına alacak. Başlangıçta, İşaret Zincirinin Mainnet’ten ayrı olarak gönderildiğini hatırlamak önemlidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.