HaberlerNFT Haberleri

Meşhur “Tabut Dansı” Videosu NFT Olarak Rekor Fiyata Satıldı!

Meşhur tabut dansı "Coffin Dance" NFT'ye dönüştürülerek rekor fiyata satıldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT dünyası genişledikçe sosyal medyada gördüğümüz her şey NFT’ye dönüştürülüp rekor fiyatlara satışa çıkarılabiliyor.. Bir süre önce  sosyal medyada viral olan Tabut Dansı “Coffin Dance” videosu NFT’ye dönüştürülerek 327 ETH’ye satıldı.

Tabut Dansı” sosyal medyada viral olan bir videoydu. Altı kişinin omuzlarında tabutla eğlenerek dans ettiği video, sosyal medyanın hemen her konusuna göndermede kullanıldı. Farklı zamanlarda hala gündeme gelen videonun adı bu kez NFT olarak medyada yer aldı..

Tony Igy’nin Astronomia şarkısı eşliğinde dans edilen videoyu Benjamin Aidoo ve Matthew ‘DigiNeko’ Odrick YouTube’a  yüklemişti. Bu kişilerin çalışmasıyla NFT’ye dönüştürülen görüntüler bir vakıfta açık artırmayla satıldı.

Açık artırmadan elde edilen gelirin yarısının Ukrayna savaşının mağdurlarına yardım etmek için bağışlanacağı açıklandı. Açık artırmaya çıktıktan kısa bir süre sonra Tabut Dansı NFT 327 ETH (yaklaşık 1 milyon dolar) karşılığında satıldı.

Birçok kişi, daha önce sosyal medya kullanıcılarını güldüren ve eğlendiren bir videoyu NFT’ye dönüştürerek savaş mağdurlarına yardım etme fikrini övdü.

Meşhur &Quot;Tabut Dansı&Quot; Videosu Nft Olarak Rekor Fiyata Satıldı!
Meşhur “Tabut Dansı” Videosu Nft Olarak Rekor Fiyata Satıldı!

NFT Nasıl Oluşturulur?

Ne yaptığınızı biliyorsanız, NFT yapmak aslında oldukça basittir. Dijital varlığınızı (fotoğraflar veya videolar gibi) bir aracı uygulama aracılığıyla NFT’ye dönüştürürsünüz. Buna “NFT minting” denir. Dijital varlığınız şifrelenir ve NFT’ye dönüştürme süreci boyunca bir blok zinciri algoritmasına konur.

Burada kullanıcının görevi son derece basittir. Her şeyden önce, bir kripto para cüzdanına ihtiyacınız olacak. Ardından, NFT’sini hangi ağdan (BNB, ETH veya AVAX gibi) çıkarmak istediğini seçmelidir. Bundan sonra, çıkarmak istediği ağın işlem maliyeti için o ağın yerel para birimini isteyecektir. Aracı programlar, yazılım prosedürlerinin geri kalanını yönetir.

NFT’yi istediğiniz adrese postalayabilir veya üretildikten sonra NFT pazaryerlerinde satabilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.