Borsa HaberleriHaberler

Messari Kurucusu Ryan Selkis Uyardı: Bu Kripto Şirketlerin Sonu Gelmiş Olabilir!

Messari'nin kurucusu Ryan Selkis Pazartesi günü Genesis ve Alameda'nın sorunlu kredi geçmişlerine ve bağlantılı kripto kredi düzenlemelerine sahip olduğunu iddia etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Messari’nin kurucusu Ryan Selkis Pazartesi günü Genesis ve Alameda’nın sorunlu kredi geçmişlerine ve bağlantılı kripto kredi düzenlemelerine sahip olduğunu iddia etti. Genesis’in tasfiyesi ve ana şirketi Digital Currency Group’un iflası, FTX ve Alameda’nın (DCG) başarısızlığıyla tehdit edilebilir.

Kripto Şirketleri Arasındaki Çatışma

FTX ile Alameda’yı bir araya getiren Sam Bankman-finansal Fried’in yönetimi ve hesapları sonucunda birçok kripto para şirketi çöktü. Kaynaklar, Genesis ve Alameda’nın en büyük kripto borç veren-borç alan kişi olduğunu iddia ettiğine göre, ilişkileri inceleme altında. Aralık ayında bir dizi tweet’te Messari’nin kurucusu Ryan Selkis, Genesis’in “pozisyonlarının çoğunu sorumlu bir şekilde tasfiye ettiğini ve ödünç aldığını” belirtti.

Ancak Alameda ve FTX artık Genesis’in borçluları gibi görünmüyor. Alameda ve Genesis’in akraba olmadığını ya da mal varlıklarını zamanından önce bitirdiklerini gösteriyor. Genesis, Alameda’dan fon ister. İflası önlemek için, kredi çekme tarihleri Genesis ve DCG için gerekli görünmektedir. Ryan Selkis’e göre iflas davalarında 90 günlük bir geri alma maddesi var. Genesis’in geri alma tarihi 13 Ağustos’tu ve FTX’in Bölüm 11 iflas başvuru tarihi 11 Kasım’dı.

Selkis’e Göre Alameda ve Genesis Davalık Olacak.

Selkis, Genesis, Alameda’dan borç para aldıysa, Ağustos’tan sonra ne kadar ödünç alındığını sorar. Messari’nin kurucusu Ryan Selkis uyardı: “8-13’ten sonra el değiştiren büyük bir miktar varsa, DCG’de yeni birinin bu riski nasıl aldığından emin değilim.”

Uzun ve karmaşık FTX iflas süreci nedeniyle ihtilafları çözmek ve alacaklılara ödeme yapmak uzun zaman alacaktır. DCG’nin Genesis’e verdiği 1,1 milyar dolarlık senet “geri alınabilir” ise ve Genesis, 90 günlük iflas süresi içinde Alameda’dan finansman talep ederse, Genesis tasfiyesi ve DCG iflası bu nedenle GBTC’ye bağlanacaktır. Ryan Selkis’in görüşüne göre, Genesis ve Alameda uzayan bir mahkeme anlaşmazlığına girecekler.

Do Kwon, LUNA krizini Alameda ve Genesis’e bağlar.

Coinnewstr.com tarafından geçtiğimiz hafta Sırbistan’da saklandığı bildirilen Terra’nın kurucu ortaklarından Do Kwon, Genesis’in Nisan ayında TerraUSD (UST) cinsinden 1 milyar doları Alameda veya FTX’e, Mayıs ayında ise UST ve Terra’ya ( LUNA) çöktü. Bir kripto para borsası olan Gemini, Genesis’ten yaklaşık 900 milyon $’lık Kazanç müşteri fonunu kurtarmaya çalışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.