Metaverse HaberleriHaberler

Metaverse Coinlerde Yükselişe Geçmesi Beklenenler!

Metaverse coinlerde önümüzdeki aylarda fiyat artışı olacak mı? İşte Metaverse coinlerde hakkında önemli bilgiler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçen yılın sonundan bu yana metaverse ile ilgili sayısız proje ortaya çıktı ve çok sayıda büyük şirket metaverse niyetlerini açıkladı. Bu alanda uzun süredir metaverse odaklı çalışmalar devam ettiği için kripto paralar bu konuda daha avantajlı. Gerçekte, bazı kripto tabanlı platformlar, web2’nin mega şirketleri ile iş ilişkileri kurmaya başladı.

Metaverse Coinlerde Son Durum

Metaverse tabanına odaklanan 222 farklı kripto para birimi bulunuyor. Metaverse gündemin üst sıralarında yer aldığından, birçoğu mevcut çemberden kâr etmeye çalışıyor. Piyasa değeri 20 milyon doların altında olan girişimlerin her zaman daha riskli olduğunu hatırlamak önemlidir.

Metaverse Coinler
Metaverse Coinler

SAND ve Decentraland (MANA) uzun zamandır metaverse kripto para sıralamasında en üst sıralarda yer alıyor. En büyük metaverse coin , BAYC NFT’lerinin simgesi olan ApeCoin’in piyasaya sürülmesiyle değişti. 4,12 milyar dolarlık bir pazar değerine sahip olan ApeCoin (APE), en değerli metaverse altcoin oldu.

 

2022’de Yükselmesi Beklenen Metaverse Coinler

Yatırımcılar, piyasa değeri 20 milyon doların altında olan metaverse coinlere  yatırım yapanlardan 10-20 kat daha fazla kâr edebilirler. Aynı şekilde, paralarının %90’ından fazlasını kaybetme riskini de almaları gerekir. Daha az risk almak istiyorsanız, kendilerini kanıtlamış ve bir topluluk oluşturan girişimlere odaklanmak daha uygun olacaktır.

ApeCoin (APE)

Yuga Labs, BAYC gibi rekor satan NFT koleksiyonları tarafından desteklenen ApeCoin‘i (APE) destekliyor. BAYC ve Yuga Labs tarafından satın alınan diğer ürünler kripto para milyarderleri, ünlüler ve işletmelere yöneliktir. ApeCoin, Coinbase’in BAYC için çıkacak olan film dizisinden, yakında açıklanması muhtemel metaverse arazi satışlarına kadar pek çok haber alıyor. ApeCoin, 2022’de 40 dolarlık ATH bölgesine dönebilir.

Decentraland (MANA)

Decentraland, ApeCoin ortaya çıkana kadar (MANA) en büyük metaverse odaklı kripto para projesiydi. Piyasa değerine göre en değerli ikinci metaverse coin olan MANA, şu anda 2 dolardan işlem görüyor. Bitcoin’in fiyatı, toparlanması durumunda (46.000 $+) hızla 3 dolara yükselebilir.

Diğer Metaverse Kripto Paralar

Sandbox (SAND), Theta Network (THETA), Axie Infinity (AXS), Stacks (STX), Enjin Coin (ENJ), WAX (WAXP), Render Token (RNDR), CEEK VR (CEEK) ve Illuvium (ILV) en popüler metaverse coinler arasındadır. Tüm bunların piyasa değeri 330 milyon doları aşan yüksek talep gören projelerdir.

Metaverse Kripto Paralar
Metaverse Kripto Paralar

Metaverse odaklı  kripto para birimlerinin genel piyasa değeri 28,9 milyar doları aşıyor. Bu kripto paralar, önceki 24 saatte toplam 4,5 milyar dolarlık işlem hacmi gördü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.