Metaverse HaberleriHaberler

Metaverse Odaklı Coinler Yükselecek Mi: AXS, MANA, SAND Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2021 yılını  kasıp kavuran Metaverse odaklı coinler, tüm altcoinler gibi, son zamanlarda değerinde önemli bir düşüş yaşadı.

Kripto para piyasasının son günlerde sert düşüşler hakim.  Bununla birlikte, birçok altcoin fiyatları bir yıl öncesine kıyasla hala yüksek grünüyor.

Metaverse coinler, piyasa çöküşüyle ​​birlikte geri çekilse de, hala bir yıl öncesine göre daha yüksek değerlerde işlem görüyorlar. Ayrıca, bazı analistler bu düşüşün mükemmel bir satın alma fırsatı oluşturduğuna inanıyor.

Metaverse Odaklı Coinlerin Son Durumu

En popüler metaverse odaklı kripto paralarından biri olan Decentraland (MANA), yazı yazılırken, ATH seviyesi olan 5.85 doların oldukça altında 1.78 dolardan işlem görüyordu. MANA, bir yıl öncesine göre neredeyse yüzde 1.300’lük bir büyüme oranıyla yoluna devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Para Piyasasında Yer Alan En İyi Metaverse Coinler

Piyasanın diğer önde gelen metaverse kripto parası olan Sandbox (SAND), yazı yazılırken 2,75 dolarlık bir fiyatla benzer şekilde düşüşte. 8,40 dolarlık ATH’ye sahip SAND, geçen yıl %2,400’den fazla büyüdü.

Yazının yazıldığı sırada 49,5 dolardan işlem gören Axie Inftinity‘ye (AXS) bakacak olursak, son 24 saatte değerinin %25’inden fazlasını kaybetmiş, ancak yine de geçtiğimiz haftalarda %7,400’den fazla artış göstermiş durumda. geçen yıl.

Metaverse Odaklı Coinler
Metaverse Odaklı Coinler

Metaverse Odaklı Coinler Yükselecek Mi?

Metaverse coinlerinin artışa geçmesi için önce  Bitcoin ve büyük altcoinlerin toparlanması gerekiyor. Kripto para piyasasına Bitcoin hakim olduğundan, BTC geri dönüş yapmadan altcoinler üzerindeki baskıyı azaltmak son derece zordur.

Bitcoin’in yükselişi ile metaverse kripto para birimler, biraz daha uzun süre baskı altında kalabilir. Ancak genel olarak piyasada gördüğümüz gibi, piyasa yükselmeye başladığında kayıpların yerini kazançların alacağını ve kâr oranlarının yükseleceğini göreceğiz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.