AnalizAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Metaverse Projeleri Yükselişini Sürdürüyor: AXS, MANA ve SAND Fiyatlarında Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının genel itibariyle değer kayıpları yaşadığı dönemlerde birçok metaverse projesi yükselişini sürdürdü.

Metaverse coinlerinden AXS, MANA ve SAND yüksek bir fiyat performansı sergileyerek değer artışlarına devam ettirdi.

Axie Infinity (AXS)

metaverse coinlerinin popüler projelerinden olan Axie Infinity Son 1 yıl içerisinde kaydettiği fiyat hareketleriyle 0,40 dolar fiyat seviyelerinden 160 dolar seviyelerine ulaştı.

Axs
Axs

AXS, haftalık zaman aralığında 144 dolar direnç seviyesini birçok kez test etse de bu direnci aşmayı başaramadı ve yüksek oranlı bir değer artışı gösteremedi. AXS son 24 saat içerisinde kaydettiği fiyat hareketleriyle 137 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Decentraland (MANA)

Metaverse’in parlayan bir başka projesi Decentraland’ın yerel kripto para birimi MANA, son zamanalrda yüksek bir fiyat performansı sergileyen nadir kripto para birimleri arasında yer aldı.

Mana
Mana

Yukarı yönlü kaydettiği fiyat hareketleriyle son 24 saat içerisinde %7 değer artışı kaydetti. Yazının kaleme alındığı sırada MANA, 5,37dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor..

The Sandbox (SAND)

Veri analiz şirketi CoinMarketCap’in en çok yükselen 100 kripto para birimi listesinde ilk sırada yer alan SAND, yüksek oranlı değer artışları kaydetmeye devam etti.

Sand
Sand

SAND, 24 saatlik zaman diliminde %9’dan fazla bir yükseliş hareketi kaydetti ve 7,62 dolar fiyat seviyelerinden işlem görerek 10 dolar direnç seviyesine çok yaklaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.