HaberlerBitcoin Haberleri

Michael Saylor’a Göre Bitcoin Altının Yerini Alacak!

Michael Saylor, Bitcoin savunucularının iyi bilinen bakış açısını yeniden doğruladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Michael Saylor’a göre Bitcoin altının yerini alacak. Michael Saylor, Bitcoin savunucularının iyi bilinen bakış açısını yeniden doğruladı.

Michael Saylor, Bitcoin’in Altının Yerini Alacağını Düşünüyor

MicroStrategy’nin kurucusu ve eski CEO’su Saylor, en popüler kripto para biriminin sonunda değer depolama da dahil olmak üzere bir dizi önlemde altının yerini alacağını söyledi.

Saylor, Stansberry Research ile yaptığı röportajda, Bitcoin’in altını yere getirme yönteminin bir dizi iniş ve çıkış içereceğini kabul etti. Saylor’a göre, Bitcoin’in yasal ödeme aracı olarak kabul edilmesi altından daha olası.

Geleneksel eleştirmenler ve ana akımda yer alan analistler kripto ekonomisini anlamıyor, Bitcoin’i anlamıyorlar ve volatiliteden nefret ediyorlar. Bitcoin zamanla altını şeytanlaştıracak ve altın 21. yüzyılda para olarak kabul edilmeyecek

1634545465516 Michael Saylor

Uzun Vadeli Bir Yatırım

Michael Saylor, uzun vadeli yatırımcıların Bitcoin’in oynaklığını tartışırken oynaklık konusunda endişelenmemesi gerektiğini söyledi. Saylor, Bitcoin’in kısa vadeli para kazanma çabalarının bu tür eleştirilerle karşılaşmasının nedeni olduğunu iddia etti. Saylor, uzun vadeli bir stratejinin parçası olarak işinin Bitcoin’e yatırım yaptığını söyledi.

Bitcoin’in çöküşünün bir sonucu olarak işi zarar gördüğü için Saylor eleştirilere maruz kaldı. 126 milyon dolarlık gelir beklentilerinin aksine, şirket yalnızca 122,1 milyon dolarlık gelir kaydetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.