HaberlerAltcoin Haberleri

Michael Wrubel, 2022 Yılında Yüzde 1000 Artış Beklediği Altcoin Sepetini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının yükselişe geçmesiyle birçok analist 2022 yılı için pozitif düşünmeye başladı. İş geliştirme uzmanı, BelBoy ve WrubelConsulting’in kurucusu Michael Wrubel, kripto para yatırımcıların 2022 yılında sepetine eklemesi gereken 3 potansiyelli altcoini paylaştı.

Cardano (ADA)

Popüler altcoin Cardano, hedefinin “değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir proof of stake blockchain platformudur. Alonzo güncellemesiyle akıllı sözleşmeler için uyumlu hale gelen Cardano, hızla ekosistemini büyütüyor.

Daha fazla geliştiricinin önümüzdeki yıl Cardano ekosistemine katılacağını düşünen analist, fiyatın ekosistemle doğru orantılı olarak büyüyeceğini düşünüyor.

Terra (LUNA)

Michael’ın bahsettiği ilk altcoin Terra (LUNA). Son haftalarda oldukça büyük hamleler yaptı. Terra, fiyat istikrarlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak için stablecoin ihraç eden bir blockchain protokolüdür. Teknik incelemesine göre Terra, fiyat istikrarını ve fiat para birimlerinin geniş çapta benimsenmesini Bitcoin‘in (BTC) sansür direnciyle birleştirir ve hızlı, uygun fiyatlı ödemeler sunar.

Terra’nın ekosisteminin son birkaç hafta içinde çok fazla sermaye girişi gördüğü biliniyor. Ayrıca TVL sıralamasında da ciddi yükseliş yaptı. TVL son yedi günde yüzde 46 arttı, bu da birçok farklı projeyi geride bıraktığı anlamına geliyor. TVL açısından Terra’nın tek rakibi bugünlerde Ethereum’dur.

Bu nedenle, LUNA önümüzdeki yıl için ciddi büyüme potansiyeli taşıyor ve Michael onu listesinde ilk sıraya koyuyor.

Kadena (KDA)

Michael’ın bahsettiği son altcoin Kadena’dır. Kadena, ölçeklenebilirliği optimize etmeyi amaçlayan, resmi doğrulama ve yükseltilebilir akıllı sözleşmelerle donatılmış Pact adlı yeni bir akıllı sözleşme diline sahip açık kaynaklı bir blockchain’dir.

Fiyat birkaç günde %30 civarında arttı ancak halen Kasım ayında ulaştığı seviyenin yaklaşık %50 altında bulunuyor. En büyük 66’ncı kripto para olan KDA yaklaşık 2 milyar dolar piyasa değerine sahiptir.

Michael şunları söyledi:

“Rakiplerinin piyasa değeri 20 milyar dolar dolaylarında ve KDA henüz yolun çok başında görünüyor. En azından 10 kat potansiyeli olduğunu ve önümüzdeki yıl bu hedefe koşacağını düşünüyorum”.

Kadena, sıfıra yakın işlem ücretlerine sahiptir. Şu anda eksik olan tek şey, platformunda inşa edilen daha fazla NFT, pazar yeri, proje ve eğer bunlar olursa yeni Solana veya AVAX’a merhaba diyebiliriz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.