Bitcoin Haberleri

MicroStrategy Kasasındaki Bitcoin’leri Tutmaya Devam Ediyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin yatırımı ile adını geniş kitlelere duyuran kurumsal şirketlerin başında MicroStrategy geliyor. BTC destekçisi Michael Saylor’un kurucusu olduğu firmanın üçüncü çeyrek kazanç raporu kamuoyuna duyuruldu. Bitcoin yatırımları sebebiyle kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip edilen bu veriler, sosyal medyada çok konuşuldu. Bitcoin boğası Michael Saylor’un şirketi, üçüncü çeyrekte beklenilen kazanç rakamlarına ulaşamadı. Bununla birlikte MicroStrategy’nin uzun zamandır yatırım yaptığı Bitcoin’leri kasasında tutmaya devam ettiği öğrenildi.

MicroStrategy 130 Bin BTC’yi Tutuyor

Mirostrategy

Şirket verilerine göre MicroStrategy kasasında yaklaşık 130 bin adet Bitcoin tutuyor. Yapılan açıklamada şirketin elindeki dijital varlıkları tutmaya devam ettiği belirtildi. MicroStrategy geçen haftaki paylaşımında dijital varlıklara 301 BTC daha eklediğini açıklamıştı. Şirketin üçüncü çeyrek raporlarına göre dijital varlıklarında 727 bin dolar değerinde kayıp yaşandığı açıklandı.

MicroStrategy Hisseleri Geriledi

MicroStrategy, SEC’e yapılan bir raporlamada 2 Ağustos ve 19 Eylül tarihleri arasında yaklaşık 6 milyon dolara 301 BTC satın aldıklarını açıklamıştı. Bitcoin’in mevcut piyasa fiyatına bakıldığında MicroStrategy dijital varlık değerinin yaklaşık 2.66 milyar dolar seviyesine ulaştığı görülüyor. Şirketin üçüncü çeyrek kazanç raporlarının beklentinin altında kalması hisse değerinde yaklaşık yüzde 1 oranında düşüş yarattı. MicroStrategy hisseleri, BTC ile paralel bir performans gösterse de daha iyi durumda yer alıyor. Bitcoin ATH seviyesinden yüzde 56 kayıp yaşarken MicroStrategy hisseleri ise bu süreçte yüzde 51 değer kaybetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.