Bitcoin HaberleriHaberler

MicroStrategy’den Yeni Bitcoin Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli yazılım şirketi MicroStrategy, bilançolarına 94 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) daha eklediğini ve şirketin varlıklarını 124.391 Bitcoin‘e çıkardıklarını duyurdu.

MicroStrategy’den Yeni Bitcoin Alımı!

Her zaman olduğu gibi MicorStrategy’nin yeni Bitcoin alımı şirketin CEO’su Michael Saylor tarafından Twitter’da paylaşıldı.

Saylor, yaptığı duyuruda şu ifadeler yer verdi:

MicroStrategy Bitcoin başına ortalama 49.229 dolar fiyatla 94.2 milyon nakit karşılığında 1.914 Bitcoin satın aldı”

Duyurunun ardından MicroStrategy‘nin hisseleri yükseldi ve şu anda bir günde %1.04 artmış durumda. Kazançlar, hissenin Kasım ve Aralık aylarının büyük bölümünde büyük ölçüde düşük işlem görmesinden ve 9 Kasım’daki zirveden bu yana yaklaşık %37 kaybetmesinin ardından geldi.

Saylor, bir aydan daha kısa bir süre önce şirketin daha fazla BTC aldığını söylemişti.

Bitcoin boğası Saylor, 9 Aralık’ta şirketin 1.434 Bitcoin aldığını açıkladı. Bu coinler bugünkü alım fiyatının üzerinde, ortalama 57.477 dolar fiyatla alınmıştı.

Saylor, bu son duyurusu her zaman olduğu gibi Bitcoin topluluğu tarafından iyi karşılandı. Ancak bazıları piyasa fiyatı şu anda 46-47 bin bandındayken şirketin ortalama alım fiyatının neden 49.000 doların üzerinde olduğunu merak etti.

Lider kripto para birimi Bitcoin bu satın alımdan henüz önemli bir tepki vermedi etkilenmemiş görünüyor. Saatler 20:18’i gösterirken BTC son 24 saatte %0.43’lük düşüşle 47.513 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.