Metaverse HaberleriHaberler

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Metaverse Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milli Eğitim bakanı Mahmut özer’den metaverse açıklaması. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, onlara en yeni eğitim araştırmaları ve eğitimdeki metaverse hakkında bilgi verdi. Özer, okullardaki altyapı geliştirme çalışmaları, metaverse geçişine hazırlık olarak başladığını söyledi.

61Fb878Ded13441560Dffd64
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’Den Metaverse Açıklaması

Bakan Özer, metaverse ile alakalı olarak şu ifadeleri kullandı: “Özellikle sanal gerçeklikle ilgili mesleki eğitim için çalışmalara başlanmıştı. Özellikle iş sağlığı ve güvenliği açısından riskli alanlarda dünyada mesleki eğitim artırılmış sanal gerçekliğe geçti. Biz de onun aynısını mesleki eğitime uygulayacağız. Mesela kaynakçılık alanında, madencilik alanında uygulamaya başladık.”

Bakan Özer’e göre sanal gerçeklikle ilgili zorluk, özel firmaların ve endüstrinin henüz sağlam olmaması. Bakan son olarak şunları söyledi: “Artırılmış sanal gerçeklikle ilgili alt yapıyı kurma geliştirme, dijital ile içerikler oluşturma ile ilgili çalışmaları yoğunlaştırdık. Eğitim için de Metaverse ile ilgili çalışmalar devam ediyor.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.