Bitcoin Haberleri

Milyarder isim hala BTC tuttuğunu açıkladı, Peter Schiff’ten yanıt gecikmedi: Şüphe duyuyorum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milyarder iş insanı ve hayırsever Paul Tudor Jones, büyük bir düzeltme yaşamış olmasına rağmen Bitcoin’i (BTC) elinde tutmaya devam ettiğine ilişkin son açıklaması, kripto para topluluğunda bir anlaşmazlığa yol açtı. Altın savunucusu olarak bilinen ve her fırsatta Bitcoin’i kötüleyip kripto paralarla dalga geçen Peter Schiff, ortaya çıkan bu anlaşmazlıkla birlikte Twitter üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peter Schiff, Jones’un yaptığı açıklamadan şüphe duyduğunu vurguladı ve Jones’un uzun zaman önce Bitcoin’den kâr sağladığına inandığını belirtti.

PETER SCHIFF’İN AÇIKLAMALARI

Peter Schiffin Aciklamalari

Peter Schiff yaptığı açıklamada, “Paul Tudor Jones, Bitcoin için hala küçük bir miktar tuttuğunu itiraf etti. Bir pozisyon almak için ilk büyük ana akım yatırımcıdan çok zorlayıcı bir onay değil. Tahminim, Jones ilk satın alımından zaten kâr sağladı ve şimdi evin parasıyla kumar oynuyor” sözlerini dile getirdi. Peter Schiff’e göre milyarder isim Jones kayda değer miktarlarda Bitcoin tutmuyor ve AUM hesaplamasında bir hata bile olabiliyor. Bunun yanı sıra Jones’un fiziksel altına daha fazla yatırım yaptığı da biliniyor.

KURUMSALLARIN KRİPTO İLGİSİ

Bilindiği üzere kurumsal yatırımcıların davranışları, kripto para piyasasındaki aşağı yönlü eğilimi göz önüne alındığında kâr sağlama versiyonu da gerçeğe çok yakın olabilir. Birçok fon yönetim şirketi, dijital varlık piyasasındaki pozisyonlarının büyük bir kısmından çıktı. Kurumsal girişlere bakıldığında; fonlar, tröstler ve diğer şirketler henüz kripto piyasasına ikna olmamış gibi görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.