Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Milyonlarca Abonesi Olan Analist: Bu 5 Altcoin Büyük Hamleler Yapabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milyonlarca abonesi olan analist: Bu 5 altcoin büyük hamleler yapabilir! Bitcoin ve altcoin piyasaları her gün birçok değişim geçiriyor. YouTube’da 1 milyondan fazla abonesi bulunan Altcoin Daily, altcoin ve ağıyla ilgili “büyük bir hamle yapacağına” inandığı en son haberleri aktardı.

Altcoin Daily, bu kripto para birimlerinde büyük değişiklikler bekliyor

Analistlerin dikkat çektiği ilk kripto para birimi Polygon oldu. Bildirdiğimiz gibi, Reddit’in kurucu ortağı, Web 3.0 üzerinde çalışmak için Polygon ile 200 milyon dolarlık bir ortak girişim kuruyor. İnsanların çevrimiçi bağlantı kurmaları için daha iyi yollar keşfetme projesi, sosyal medya için Web 3.0 çözümleri olan Polygon üzerine inşa edilecek.

Milyonlarca Abonesi Olan Analist: Bu 5 Altcoin Büyük Hamleler Yapabilir!
Milyonlarca Abonesi Olan Analist: Bu 5 Altcoin Büyük Hamleler Yapabilir!

Analist ayrıca Ethereum ölçeklendirme çözümü Aztec’in Ethereum ölçeklendirme çözümü için 17 milyon dolarlık fon sağladığını bildirdi. Chainlink, analistlerin dikkat ettiği başka bir kripto para ve bu hafta iyi performans gösterdi. Chainlink, Nasdaq Talk ve Gardner Report’ta yer aldı. Birkaç gün önce, hava durumu sistemi HotPather Chainlink düğümünü başlattı.

Analist listesinde dördüncü sırada yer alan Nexo, NFT destekli kredi hizmetlerini başlatarak NFT destekli kredi hizmetleri sunan ilk kripto para birimi borç vereni oldu. Kullanıcıların artık NFT satmasına gerek yok, NFT’leri karşılığında borç para alabilirler. Son olarak, popüler altcoin SOL’un arkasındaki proje olan Solana’da Web 3.0 projesi başlatıldı. Vybit, oluşturulan değer için kullanıcıları ve küratörleri ödüllendiren yeni ve geliştirilmiş bir sosyal medya kripto para ekosistemidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.