Kripto RehberEditörden Seçmeler

MovieBloc (MBL) Coin Nedir? MBL Coin Nasıl Çalışır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu yazıda MBL Coin nedir, kripto para MovieBloc nedir, MBL Coin nasıl alınır gibi soruları yanıtlamaya çalışıyoruz. İşte MBL coin incelemesi ve geleceği hakkında ayrıntılar bu makalemizde…

Blockchain teknolojileri, film yapım ve dağıtım sektörü de dahil olmak üzere birçok piyasa üzerinde etkili oldu. MovieBloc bir pazar lideridir. Platform, yerel tokeni MBL ile birlikte 2022 boyunca zemininin alt yapısını oluşturuyor.

MovieBloc (MBL) Nedir?

MBL, MovieBloc platformunun yerel kripto para birimidir. Bu blockchain tabanlı platform, film endüstrisine şeffaflık ve ademi merkeziyetçilik getirmek için Mayıs 2019’da başlatılan bir film ve içerik dağıtıcısıdır.

MovieBloc’un resmi teknik incelemesine göre, platform, her ikisi de küresel film işinde büyük şirketleri destekleyen oligopol ve dikey entegrasyonla mücadele etmeyi amaçlıyor.

Makalelerinde, genellikle büyük işletmelerin film yapım ve dağıtım kanallarına hakim olduğunu belirtiyorlar. Küçük veya yeni oyuncular için büyük resmin parçası olmak ve görünürlük kazanmak karmaşıktır. Bu, kitle seçimini etkiler ve daha geniş bir içerik yelpazesine erişimlerini engeller.

MovieBloc, akıllı sözleşmeler aracılığıyla işlemlere şeffaflık oluşturmayı hedeflemektedir.

MBL coin  fiyat tahminleri, platformun blockchain film pazarında ne kadar iyi konumlandığına bağlıdır.

Moviebloc (Mbl) Coin Nedir? Mbl Coin Nasıl Çalışır?

MBL Coin Nasıl Çalışır?

MovieBloc platformundaki tüm ödemeler MBL kripto para birimi kullanılarak yapılır. Küratörlük, çeviri, tanıtım, film izleme, film tanıtımı için oy verme ve diğer hizmetler MBL token’ları kullanılarak gerçekleştirilir.

MovieBloc ekosistemi üç katmana bölünmüştür:

Tüm oyuncuların birbirleriyle iletişim kurduğu, katkıda bulunduğu, işe aldığı, ticaret yaptığı ve etkileşimde bulunduğu blok katmanı.

Pazar düzeyinde, dağıtımcılar film satın alabilir, izleyiciler film izlemek için ödeme yapabilir, içerik oluşturucular tasarımcıları işe alabilir ve çeşitli başka eylemler gerçekleştirilebilir.

Bağış Toplama, bireysel bağışları içeren katmandır. Filmlerin MBL ödülleri için yarıştığı film festivallerini içerir.

Daha önce de belirtildiği gibi MovieBloc platformu, insanların blok zinciri teknolojisini kullanarak şeffaf bir şekilde varlık ticareti yapmaları için bir buluşma yeri olmayı hedefliyor. Film yapımcıları, film dağıtımcıları, çevirmenler, tasarımcılar, izleyiciler ve diğerleri, bilgi alışverişi ve alışverişi için MBL paralarını harcar.

Sosyal ve Topluluk Verileri

MovieBloc, dünyanın geri kalanına yayılmadan önce Kore, Çin ve Endonezya’daki ilk topluluk gelişimini hedeflicek.

MovieBloc’un mevcut topluluk geliştirme stratejisi şunları içermektedir:

  • Değişimler ve projeler için ortaklarla toplantılar düzenlemek.
  • İki haftada bir bülten ve aylık geliştirme güncellemeleri yayınlamak.
  • Çeşitli çevrimiçi kanallar aracılığıyla toplulukla sürekli etkileşim kurmak.

Kullanıcıların film izlemesine, altyazı yüklemesine, inceleme yazmasına ve hatta MovieBloc web sitesi aracılığıyla bağış toplamaya katılmasına izin vererek kripto dışı kullanıcıları çekmek.

MovieBloc’un gelecekteki topluluk geliştirme stratejileri şunları içerir:

  • Popüler TV şovlarını ve filmlerini moviebloc.com’da tanıtmak.
  • MBL token’ları ödül olarak kullanılarak kullanıcı katılımını sağlamak.

MovieBloc (MBL) Coin Yorum ve Geleceği 2022

Kripto para piyasası aşırı oynaklık durumunda. Özellikle iyi çeşitlendirilmiş bir yatırım portföyünüz bulunmuyorsa, güncel haberler ve olaylar ışığında kısa vadeli yatırımlar kritik değere sahip olabilir.

Og Default

MBL Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MBL Coin  0.060029 TL’den işlem görüyor. MBL Coin fiyatı son 24 saat içerisinde yüzde arttı. MBL Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise 113,470,453 TL., toplam piyasa değeri ise 866,161,902 TL seviyesinde yer alıyor.

MBL Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MBL Coin 0,003093980541 dolardan işlem görüyor. Mart 2022 itibariyle, MBL Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,045032202836 dolara ulaştı. Ancak MBL, yılın en düşük seviyesini 0,003023 dolar olarak belirledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.