Bitcoin Haberleri

Nasdaq Bitcoin madencilik şirketine uyarı gönderdi: Liste dışı edilebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında kötü gidişat devam ediyor. Bitcoin’in (BTC) uzun bir süredir düşük fiyat seviyelerinde hareket ediyor olması ve bu seviyelerin, 69 bin dolar ile ATH seviyelerinin görüldüğü 2021 boğa sezonundan sonra görülmesi, madencileri de zor durumda bırakıyor. Düşük fiyatlar nedeniyle maliyet açısından zorlanan Bitcoin madencileri, diğer taraftan düşük fiyatlara rağmen artan hash rate’ten dolayı oldukça zorlu süreçler geçiriyor. Bu zorlu süreçlerden birini geçiren Kanada merkezli Bitcoin madencilik şirketi Digihost, şimdilerde Nasdaq borsasından liste dışı edilme riskiyle karşı karşıya kalmış durumda.

KURALLAR GEREĞİ HİSSE SENEDİ EN AZ 1 DOLAR OLMALI

Digihost madencilik şirketi, Nasdaq borsasının art arda 30 gün boyunca 1 dolarlık asgari hisse fiyatı kuralını karşılayamaması nedeniyle borsadan liste dışı edilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Madenciler için oldukça zorlu şekilde devam eden süreçten payını alan Digihost, ABD’de teknoloji şirketlerinin halka açıldığı ve dünyanın en büyük ikinci borsası olan Nasdaq’tan çıkarılabilir. Borsadaki kurallar gereği, bir hisse senedinin minimum fiyatı 1 dolar ve üzerinde olmalı. İşleme ilk kez açılacak olan hisse senetlerinin en az 5 dolar olması ve sonrasında 1 dolar ve üzerinde seyretmesi gerekiyor.

NASDAQ, DIGIHOST’A UYARI GÖNDERDİ

Nasdaq Bitcoin Madencilik Sirketine Uyari Gonderdi

Digihost Cuma günü haftayı 0,71 dolarda kapattı. Nasdaq bu kapanış sonrasında şirkete bir uyarı gönderdi ve 180 gün süre verdi. Buna göre Digihost hisse senedi fiyatının 10 Nisan 2023’e kadar en az 10 gün boyunca üst üste 1 dolar ve üzerinde işlem görmesi gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.