Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

New York Belediye Başkanı, Bitcoin ve Ethereum Olarak İlk Maaşını Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Bitcoin ve Ethereum olarak ilk maaşını aldı.

Eric Adams, Bitcoin ve Ethereum Olarak Maaşını Aldı

New York Belediye Başkanlığı ofisi, perşembe günü yaptığı açıklamada yeni seçilen New York Belediye Başkanı Eric Adams’ın ilk maaşını kripto para olarak aldığını belirtti. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kriptopara ticaret platformu olan Coinbase, Adams’ın maaşını Bitcoin ve Ethereum‘a dönüştürdü. Konuyla ilgili olarak Adams şunları söyledi:

“New York’un kripto para biriminin ve diğer finansal atılımların merkezi olmasını istiyoruz çünkü burası dünyanın merkezi.” Bu tür atılımların en ileri noktasında olmak, istihdam yaratmamıza, ekonomimizi büyütmemize ve dünyanın her yerinden insanları çekmemize yardımcı olacak.”

Kripto Para Şehri
Kripto Para Şehri

Seçim kampanyası sırasında Adams, kripto para dostu bir şehir sözü verdi. Adams, seçilmesinin ardından bir dizi kripto para dostu adım attıktan veya atacağına söz verdikten sonra kripto topluluğunda önemli bir sıçrama yaptı. Öte yandan, devlet düzeyindeki düzenleyiciler nedeniyle Adams’ın yapabilecekleri sınırlıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.