Bitcoin HaberleriHaberler

New York Yeni Bitcoin Merkezi Olacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

New York yeni bitcoin merkezi olacak. Amerika’nın en büyük kentlerinden New York şehrinin eski polis memuru geçtiğimiz günlerde seçimlerde adaylığını koyarak New York’un yeni belediye başkanı olmuştu. Eric Adams’ın bu başarıya ulaşmasının sebebi seçim vaatleri olarak görülen Eric Adam’sın bu vaatlerini yerine getirip getirmeyeceği şimdilerde gündemde!

Bu sözlerinden biri de New York Yeni Bitcoin Merkezi Olacak

New York Yeni Bitcoin Merkezi Olacak
New York Yeni Bitcoin Merkezi Olacak

ABD’nin en yoğun kentlerinden olan New York’un 2. siyahi başkanı olarak 1 Ocak 2022’de Demokrat kanadından işçi kesiminin ve orta direk dediğimiz vatandaşların ihtiyaçlarını karşıma sözü de verdiği biliniyor.

AP ajansı’nın paylaştığı bilgilere göre ilk seçim sonuçlarının ardından Eric‘in Cumhuriyet kanadından aday olan Curtis Sliwa’yı geçtiği andan itibaren ABD Brooklyn’de balkon konuşması ile taraftarlarıyla görüşen Adams şu sözleri sarf etti ;

“Bu gece New York içinizden birini seçti, bizlerden birini. Ben senim. Yıllarca yalvarıp, umut edip, savaşıp didindikten sonra sonunda Belediye Binası’na gidiyoruz.”

Eric Adams 2021 Haziran ayında bir söyleşide New York şehrinin kripto para odaklı ekosistem firmalarını da kapsayan yeni girişimleri destekleyici sözü vermiş olması ile finans dünyasında ki tüm gözleri üzerine çekmiş oldu.

Konuşmanın satır başlarından :

“Bir yıl içinde ilginç ve daha gelişmiş bir şehir göreceğinize söz veriyorum. Tüm işletmeleri buraya getireceğiz. Bilimin, siber güvenliğin, sürücüsüz arabaların ve insansız hava araçlarının, bitcoin‘in, tüm hızla gelişen teknolojinin merkezi olacağız.”

Aynı konuşmasında Miami Belediye Başkanı Francis Suarez‘e gönderme meydana getiren Adams,

Bu konuşmasında meslek taşı Miami Belediyesi Başkanı Francis’e de gönderme yapmayı ihmal etmeyen Adams “Miami, sen yapacağını yaptın. İşletmelerimizi geri getiriyoruz” diye ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.