HaberlerNFT Haberleri

NFT Pazar Hacmindeki Düşüş Sürüyor!

NFT piyasası, 2022'nin ilk çeyreğinde yavaş ilerleyerek ilkbaharda başlayan pazar hacmi küçülmesini sürdürüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT pazar hacmindeki düşüş sürüyor. NFT pazarı, en rahat olduğu 2021 yılının sonunda zirve yaptı. NFT piyasası, 2022’nin ilk çeyreğinde yavaş ilerleyerek ilkbaharda başlayan pazar hacmi küçülmesini sürdürüyor.

OpenSea, NFT Pazar Lideri

NFT pazar hacmi 2022’nin ilk çeyreğinin sonunda zirve yaptı ve ardından ilkbahara girerken düşmeye başladı. Temmuz ayı sonuna kadar ilk çeyreğin sonunda başlayan gerileme devam etti.

En son verilere göre NFT‘nin geçen ay 884,64 milyon dolar olan pazar hacmi 30 Temmuz itibarıyla 626,11 milyon dolara geriledi.

Temmuz ayında 484,79 milyon dolarlık pazar payına sahip olan OpenSea, aynı dönemde 81 milyon doların üzerinde bir gelir elde eden California, Solana’da bulunan Magic Eden’ı geride bıraktı.

Nft

NFT Nedir?

non-fungible token olarak bilinen  NFT’ler, öncelikle görsel olarak kullanılan ancak tüm dosya türlerinde Blokchain adlı bir dijital defterde tutulan bir tür akıllı sözleşmedir. NFT’ler, kripto para birimi piyasasında çok popülerlik kazandı.

Bored Ape Yacht Club, Crypto Punks, Aziro ve OtherSide gibi isimler, tanınmaya devam eden NFT’ler arasında yer alıyor.

Nasıl Satın Alınır ve Nasıl Yapılır? Ek olarak, çeşitli diğer sorulara verilen derinlemesine yanıtları okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.