HaberlerNFT Haberleri

NFT Pazaryeri Huanhe, Yeni NFT Piyasaya Süremedi!

Tencent'in sahip olduğu NFT pazarı Huanhe, önceki ay satılık herhangi bir NFT'yi listelemedi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT Pazaryeri Huanhe, yeni NFT piyasaya süremedi. Tencent’in sahip olduğu NFT pazarı Huanhe, önceki ay satılık herhangi bir NFT’yi listelemedi. Tencent, yurtdışında bir NFT pazarı başlatmak istiyor. Suçlamalar, Tencent’in konuyla ilgili henüz bir açıklama yayınlamamasına rağmen, Tencent’in rotasını diğer ülkelere kaydırdığını  gösteriyor.

Tencent’in Huanhe’si Kapanıyor mu?

Shutterstock 1775180234

NFT pazarları birbirleriyle sıkı bir rekabet içinde. OpenSea’nin işlem hacmi açısından lider olduğu bu eşleşmede Tencent’in Huanhe adında bir rakibi bulunuyor. Ancak Huanhe bir aksilik yaşıyor. Geçen ay, site satılık yeni NFT listelemedi. Tencent’in Huanhe’yi 24 Temmuz’dan önce kapatacağı iddiaları ilk olarak Temmuz ayı sonlarında ortaya çıktı.  Belirsizlikleri neden olarak göstererek Personelleri görevden alacaktı. Bu arada platformun en son 8 Temmuz’da NFT piyasaya sürdüğünü belirtelim.

Tencent’in şu anki hedefi, uluslararası bir NFT pazarı başlatmaktır. Tencent henüz haberlere yanıt vermedi.

Huanhe, NFT yutturmaca ve finansallaştırma konusundaki hükümet tavsiyelerinin bir sonucu olarak NFT’lerin ikincil ticaretini yasaklamıştı. Huanhe’de satışlar Haziran ayından bu yana azaldı.

Tencent’in Huanhe’ye ait iş gruplarından biri olan Platform and Content Group, Mayıs ayında personelde %10’luk bir azalmayla sonuçlanan bir işten çıkarma dalgası başlattı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.