HaberlerNFT Haberleri

Türkiye’de İlk NFT Summit İstanbul 2022 Etkinliği Bugün Gerçekleşiyor!

Türkiye'nin ve Bölgenin ilk ve en kapsamlı etkinliği NFT Summit İstanbul 2022, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT summit İstanbul 2022’ye özel Rock’n’Verse, Sum-Mint etkinliği başlattı.

Dünyada büyük ilgi gören NFT’ler ve metaverse, Türkiye’de de büyük ilgi gördü. Türkiye’nin ve bölgenin ilk ve en büyük kapsamlı etkinliği olan NFT Summit İstanbul 2022, bugün Meta Venture Fund tarafından düzenlenen İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yarın da devam edecek olan etkinlikte 100’ün üzerinde konuşmacı yer alacak.

NFT Summit İstanbul 2022’de Ünlü sanatçılar Can Bonomo, Nurgül Yeşilçay, Mercan Dede, The Sandbox COO’su Sébastien Borget, dünya çapında popüler NFT projesinin yaratıcısı Coniun Okan Uçkun ve CEO’su Buğra Kaan Ayaz, NFLibrary Kurucusu Aybars Dorman ve Blockchain Women, NFT’nin katılımcıları arasında yer alıyor.

Dünyanın ilk rock müzik launchpad’i olan ve NFT Summit İstanbul 2022‘de Platinium Sponsor olan Rock’n’Verse, etkinliğe katılan birçok girişimden ve önemli gruplardan biri.

NFT Summit İstanbul 2022’ye Özel Sum-Mint Etkinliği Başladı

 Nft Summit İstanbul 2022’Ye Özel Rock'N'Verse, Sum-Mint Etkinliği Başlattı
Nft Summit İstanbul 2022’Ye Özel Rock’N’Verse, Sum-Mint Etkinliği Başlattı

Türkiye ve bölgedeki ilk ve en büyük  etkinlik olan NFT Summit İstanbul 2022, Rock’n’Verse’in özel bir sum-mint etkinliği yarattığını gördü. NFT Summit İstanbul 2022 için 333 NFT, sum-mint etkinliği kapsamında satışa sunuldu.

Buradan devam etmek sizi NFT mint sayfasına ulaştırabiliyor. Ön satış ve genel satış için tarihler hala netleşmemiş durumda.

İlk Rock’n’Verse müzik grubu SkinRunners, NFT Summit İstanbul 2022 için bugün ana sahnede performans sergileyecek. Konserde Bir grubun avatarı metaverse’e canlı olarak aktarılacak. Etkinliğe katılanlar, etkinliği ilk gören ve deneyimleyenler arasında yer alma fırsatı bulacak.

NFT Summit İstanbul 2022’nin, Türkiye’de şimdiye kadar düzenlenen en kapsamlı Blockchain, NFT ve Web3 etkinliği olması düşünülüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.