HaberlerNFT Haberleri

NFT’ler Ukrayna için Bağışlanıyor!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Ukraynalılara yardım eden bir hayır kurumuna önemli bir bağış olması beklenen bir NFT koleksiyonu yayınlanıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT’ler Ukrayna için bağışlanıyor.  Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden sonra Ukraynalılara yardım eden bir hayır kurumuna önemli bir bağış olması beklenen bir NFT koleksiyonu yayınlanıyor. Solana ağındaki NFT platformu Blockasset, koleksiyonun Ukraynalı dünya ağır sıklet boks şampiyonu Oleksandr Usyk ile ortaklaşa düzenlendiğini bildirdi.

NFT koleksiyonunun satışı, Usyk’in 20 Ağustos’ta Anthony Joshua’ya karşı dünya şampiyonası hesaplaşmasından önce olacak.

Dünyaca ünlü sanatçı Dosbrak’ın eksantrik çizimlerini içeren ve boksörün yenilmez profesyonel kariyerinden bazı önemli olayları tasvir eden benzersiz sanat eserlerinden oluşan 2.000 benzersiz NFT olacak.

Usyk, işgal başladığında Kiev’in toprak savunma taburuna yazıldı, ancak daha sonra Joshua ile olan maçı için yurtdışına gitmesine izin verildi. Ayrıca olimpiyat altın madalyasının para toplayarak Ukrayna’ya bu mücadelede yardımcı olacağına inanılıyor.

Usyk, yeni koleksiyonla ilgili şunları söyledi:

Spor NFT’lerinin ağır siklet şampiyonları olarak gördüğüm Blockasset ile bağlantı kurma fırsatını takdir ediyorum. Dosbrak’ın sanatının büyük bir hayranıyım ve bu girişimde işbirliği yapmak benim için bir zevkti. Vakfımız için önemli bir miktar.

Ukrayna hükümetinin bağışlar için resmi cüzdanları serbest bırakmasıyla, kripto topluluğu ulus için finansmanın artırılmasına yardımcı olmada etkili oldu. Finlandiya en son uyuşturucuyla ilgili suçlardan ele geçirilen 1.800 BTC’yi satarak Kiev için 47 milyon dolar kazandı. Savaş aynı zamanda Ukrayna’nın altıncı ayına girerken orada olanları hatırlaması için dünyanın geri kalanına orada olanları unutmamaya davet ediyor.

Blockasset CEO’su Paul Evans şunları söyledi:

Son düşüşümüzle Oleksandr’ın Usyk Vakfı için para toplamasına yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Blockchain topluluklarını bir araya getirerek önemli bir katkı yapabileceğimizden çok eminiz.

Usyk Vakfı, web sitesinde binlerce Ukraynalının sevdiklerini kaybettiğini, artık yaşayacak bir yeri veya işi olmadığını belirtiyor. Amacının, “Savaştan etkilenen bireylerin temel ihtiyaçlarını karşılamak” olduğunu açıkca dile getiriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.