Haberler

NYSE Ana Şirketi ICE, tZERO’da Hisse Aldı

ICE Baş Strateji Sorumlusu David Goone, tZERO CEO'su olacak ve yönetim kuruluna katılacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ICE, Salı günü ABD saatiyle yaptığı bir duyuruda, New York Menkul Kıymetler Borsası ana şirketi Intercontinental Exchange Inc.’in (ICE), tokenize edilmiş menkul kıymetler mekanı tZERO’nun mülkiyet hissesini alacağını söyledi.

Ice’ın yatırımı, ICE’ye veya sermaye getiri planlarına herhangi bir finansal etkisi olmayacağını söylerken, işlemin hisse büyüklüğünü veya dolar değerini sağlamayan duyuruya göre, onu tZero’da “önemli” bir azınlık hissedarı yapacak.

tZERO’daki diğer yatırımcılar arasında, tZERO’da orijinal bir yatırımcı olan Overstock.com ve genel ortağı Pelion Venture Partners’a bağlı bir kuruluş olan blockchain odaklı bir fon olan Medici Ventures ve diğerleri yer alıyor.

2 Haziran’da CoinDesk’e, planlara aşina olan iki kişinin söylediğine göre, alternatif ticaret sistemi (ATS) en azından 2021’in ortasından beri bir alıcı veya ortak arıyordu.

ICE aynı zamanda geçen yılın Ekim ayında özel amaçlı satın alma şirketi (SPAC) VPC Impact Acquisition Holdings ile birleşme yoluyla halka açılan kripto para borsası Bakkt’ın da çoğunluk sahibi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.