Altcoin HaberleriHaberler

Ocak 2022’De Satın Alınabilecek Potansiyeli Yüksek 5 Altcoin

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2021 bitti ve 2022 geliyor. Ocak 2022’de satın almaya değer büyük potansiyeli yüksek altcoinlere göz atalım.

Olympus (OHM)

Listedeki ilk altcoin Olympus (OHM). Olympus, istikrarlı bir kripto para birimi olmak için algoritmik bir para birimi protokolüdür. Bazen algoritmik bir stabilcoin olarak adlandırılsa da Olympus, fiyatını yönetmek için DAI gibi rezerv varlıkları kullandığından merkez bankasına daha çok benziyor. Amaç, dalgalı bir piyasa odaklı fiyatı korurken fiyat istikrarını sağlamaktır.

OHM, DAO’nun gücüne sahiptir ve çok sayıda stake ve getiri fırsatı vardır. %528’lik güzel APY’ler almak için bazı fırsatları oldu.  

Ohm Tablosu

OHM, yazım esnasında 365,97 dolardan el değiştiriyor. Ayı piyasası sırasında %3,85 düştü.

İngularityDAO (SDAO)

İkinci proje ingularityDAO‘dur (SDAO). SingularityDAO, ana hedefi DynaSets’i, AI tarafından yönetilen çeşitlendirilmiş kripto para birimi varlık sepetlerini yönetmek olan, merkezi olmayan, blok zinciri tabanlı bir organizasyondur. SingularityDAO’daki oylama gücü, SingularityDAO jetonu (SDAO) tarafından verilir.

SingularityDAO, SingularityNET’in üstün AI teknolojisini kullanarak AI tarafından yönetilen fonların karmaşık risk yönetimi stratejilerini DeFi’ye getiriyor. DAO, kullanıcıların delegatif demokrasi olarak da bilinen sıvı demokrasiyi kullanan tekliflere oy vermelerine olanak tanır.

 

Sdao Tablosu

Aslında bu, kullanıcıların tekliflere doğrudan oy verebileceği veya jetonlarının oy verme gücünü onlara oy vermesi için başka birine devrederek daha pratik bir yaklaşım benimseyebileceği anlamına gelir. DAO, kullanıcıların likit demokrasiyi kullanan tekliflere oy vermelerine izin verir.

Kullanıcılar, kazım, stake etme, dahil olmak ve pasif karlar elde etmek için her türlü farklı yol sağlayabilir. SDAO’nun harika ekiplere ve harika teknolojiye sahip harika, güçlü projeleri var ve bu da onları yakın gelecekte büyümek için büyük bir potansiyel haline getiriyor.

SDAO, 1.57 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri yaklaşık 47 milyar dolar.

Ripple (XRP)

Bahsedilecek bir sonraki potansiyel altcoin Ripple (XRP). XRP şu anda piyasa değerine göre 7. sırada yer alıyor. XRP, XRP Ledger adlı dağıtılmış bir defter veritabanının üzerinde bulunan RippleNet adlı bir dijital ödeme platformunda çalışan para birimidir.

RippleNet, Ripple adlı bir şirket tarafından yönetilirken, XRP Defter açık kaynaklıdır ve blok zincirine değil, daha önce bahsedilen dağıtılmış defter veritabanına dayanmaktadır.

İnsanlar kendi projelerini kurabiliyorlar ve dava devam etse de daha çok ortaklık var. 

XRP’nin fiyatı %3,8 düşüşle 0,89 dolar. 2022’de kâr etmek için dipten alıp yüksekten satabiliriz.

Xrp Grafiği Madeni Para Piyasası Değeri

Avalanche (AVAX)

Bir sonraki proje Avalanche (AVAX). Avalanche, merkezi olmayan uygulamalar ve özel blok zinciri ağları için bir platform olarak işlev gören birinci katman bir blok zinciridir. Akıllı sözleşmeler için en popüler blok zinciri olarak Ethereum’u yerinden etmeyi amaçlayan Ethereum’un rakiplerinden biridir.

AVAX, fantastik teknolojisi ve ekibi, düşük maliyeti ve çevre dostu olması nedeniyle şu anda 11. sırada yer alıyor. Ölçeklenebilirlikten ödün vermeden saniyede 6.500 işleme kadar daha yüksek işlem çıktısına sahip olarak bunu yapmayı hedefliyor. Bu nedenle, burada birçok uygulamanın oluşturulmasını bekleyebiliriz.

AVAX 112,74 dolardan el değiştiriyor ve yukarıda listelenen büyük potansiyel ile 2022’de AVAX artışını görebiliriz.

Avax Grafiği

Harmony (ONE)

Beşinci ve son proje ise Harmony (ONE). Harmony, merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir blok zinciri platformudur. Ağ, saniyeler içinde blok oluşturmaya izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanarak merkezi olmayan uygulamalarda yenilik yapmayı amaçlıyor.

ONE, hiçbir şekilde desteklenmediği ve herhangi bir bağlantı olmadığı için düşük değerdedir. Ancak kurulmakta olan DAO ve bazı gerçek temel değişiklikler Harmony için olumlu yönde değişiyor. Gerçek ilerleme kaydediyorlar.

Bu proje için henüz çok erken ve ONE’ların 2022’de katlanarak büyümesini bekleyebiliriz. ONE şu anda 0,248 dolardan işlem görüyor.

Bi̇r Grafik

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.